Keskustelu mallineesta:Von Wrightin taiteilijaveljekset

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Taiteilijaveljekset
Magnus-Wilhelm-Ferdinand
von Wright

{{Pystynavigaatio |leveys = 200px |aihealue = taide |sisältö =

Huomaa, että mallineen laatijalla ei ole kokemusta graafisesta suunnittelusta. Tällaisissa tapauksissa vanha minimalistinen sanonta "vähemmän on paremmin" pitää paikkansa.

Miksi linkkien jälkeen pitäisi olla veljesten elinvuodet, kun todetaan heidän olevan veljeksiä ja jokainen lätkä on sivulla, jolla on jo tiedot yhden veljeksen elinvuosista? Taistelevien metsojen tunnistetiedot on varsin turha, koska se on about maamme tunnetuin maalaus ja asiatiedot ilmenevät sekä kuvan omalta, että myös Ferninand-veljeksen sivulta. Otsikossa on turha mainita "Von Wrightin taiteilijaveljekset", kun noita taiteilijaveljeksiä ei maassamme juuri muita tunneta. Malline on liian pedanttinen.

Eihän kolmelle taiteilijaveljekselle tarvita mallinetta ollenkaan. Muokkasin aikaisemmin laatimaani linkkiä vähän vieläkin yksinkertaisemmaksi aikaisemmasta.

Pyydän poistamaan mallineen ja liittämään laatimani paremman lätkän tilalle veljeskolmikon sivuille. Ohessa laatiman vanhan kuvalla varustetun linkin uudempi versio, josta huomaa että se on selvästi parempi kuin malline. t. --Kulttuurinavigaattori 2. elokuuta 2008 kello 14.02 (UTC)

Tämä on parempi toteuttaa mallineella kuin panna kaikkiin kolmeen artikkeliin oma taulukko. Mallinetta käyttämällä ulkoasun ja tietojen muokkaaminen on helpompaa (ei tarvitse muokata kolmea artikkelia vaan ainoastaan yhtä, keskustelu keskittyy tänne). Mitä tulee graafisen suunnittelun kykyihini: malline on toteutettu Wikipedian perustyylillä käyttämällä pohjana pystynavigaatiomallinetta. Näin taataan, että Wikipedian artikkelit noudettavat jokseenkin samaa tyyliä (sellainen luo asiantuntevan tai ainakin johdonmukaisen vaikutelman). Elinajat laitoin, kun niille sattui olemaan tilaa, voit toki poistaa. Kuvatekstin kirjoitin kun sille oli pystynavigaatiomallineessa oma paikka. Saat senkin poistaa. – Kuohatti 2. elokuuta 2008 kello 14.15 (UTC)
Muokkasin nyt mallinetta esittämääsi suuntaan, oletko ulkoasuun tyytyväinen? – Kuohatti 2. elokuuta 2008 kello 14.48 (UTC)

Mallineesta tulisi tehdä {{Navigaatio}}-mallineen muotoinen, ts. sen tulisi sijaita artikkelin lopussa kuten muidenkin navigaatiomallineiden. kallerna 13. marraskuuta 2008 kello 17.43 (EET)[vastaa]

Miksi? Onhan näitä sivussakin olevia mallineita jonkin verran. Jos tämä malline laitetaan alalaitaan yhdessä tämän mallineen kanssa vieläpä, se menettää sen vähäisenkin hyötynsä mikä siitä on. – Kuohatti 13. marraskuuta 2008 kello 17.56 (EET)[vastaa]
Olen samaa mieltä. Eikö olisi parempi vaikka laajentaa veljeskaartin sivujen sisältöjä? --Kulttuurinavigaattori 13. marraskuuta 2008 kello 17.59 (EET)[vastaa]