Keskustelu mallineesta:Video

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tätähän ei enää tarvitakkaan, koska videot voidaan esittää kuten kuvat. [[Kuva:Apollo 15 launch.ogg|150px|thumb|right|''[[Apollo 15]]'':n laukaisu väliltä T-30s ja T+40s.]] --Usp 9. huhtikuuta 2008 kello 13.03 (UTC)

Niinhän tuo periaatteessa menee. Video-mallineen etuna on kuitenkin se, että se sisältää apulinkin, jonka takaa löytyy ohjeet videotiedostojen toistamiseen. Lisäksi malline lisää videon sisältävän artikkelin asianmukaiseen luokkaan. Näin videoiden käyttöä Wikipediassa on helppoa seurata. --M. Porcius Cato 9. huhtikuuta 2008 kello 13.23 (UTC)
No, onko videollisuus kuvallisuudesta niin paljon poikkeava tapaus, että sen perusteella luokitella tarvitsee? Itse pitäisin parempana artikkelisivun mahdollisimman askeettista ilmaisua ja suosisin ohjausta videon kuvassivulle ja sinne tarvittavat ohjeet, kestot, yms. kuten kuvissa. Anekdoottina mainiten enkipediassa malline on kahdessa artikkelissa, eskipediassa jo poistettu tarpeettomana.
Kun videon laittaa päälle, tulee siihen "Lisää" valikko, jossa on tekstiä suomeksi, joten se on ilmeisesti täältä määritettävissä. Tällöin ohjeen voisi lisätä tähän. Valikon luullakseni saisi auki vaikka video ei toistuisikaan. --Usp 9. huhtikuuta 2008 kello 13.51 (UTC)
Malline:Videotiedosto on olemassa myös. --Usp 14. huhtikuuta 2008 kello 01.59 (UTC)
Tuon käyttötapaukset voisi korvata tämän käytöllä, samoin {{Gif-animaatio}} on jossain välissä ilmentynyt mutta ei koskaan valmistunut. Kolmea ei pitäisi tarvita. Ipr1 (keskustelu) 14. maaliskuuta 2021 kello 23.18 (EET)[vastaa]

Leveysrajoitus[muokkaa wikitekstiä]

Tällä hetkellä leveysrajoitus ei toimi odotetulla tavalla vaan video voi näkyä paljon kookkaampana kuin tarkoitus. Pitää ratkaista jossakin välissä. Ipr1 (keskustelu) 15. maaliskuuta 2021 kello 02.07 (EET)[vastaa]