Keskustelu mallineesta:User uk-1col

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos tämä on Wikipedian virallinen Ukrainan lipun mukainen malline, niin miksei tässä pitäisi käyttää Ukrainan lipun oikeita värejä? (Jos tulee siitä, että minusta tällaisia ei pitäisi olla laisinkaan tarjolla Wikipedia:Aihekohtaiset mallineet -sivulla.) --Samulili 19. toukokuuta 2005 kello 16:09:58 (UTC)

Koska KUKAAN muu kuin minä ei käytä sitä, ymmärrätkö? YMMÄRRÄN että mallinteet eivät ole minun henkkoht käyttöön, mutta kun täällä nyt ei vaan ole ketään muuta jolla tuo on. Olen valmis keskustelemaan oikeista väreistä (en voi tajuta miten joku ukrainan kielimalline merkkaa sulle näin paljon) jos olisi yksikin toinen joka oikeasti käyttäisi sitä! Ja sama näyttää pätevän muihinkiin värittämiini mallinteisiin. Joten lopeta hyvä ihminen nyt toi kiusanteko ja MENE TEKEMÄÄN JOTAIN HYÖDYLLISTÄ. --Neofelis Nebulosa 19. toukokuuta 2005 kello 16:17:02 (UTC)
Kuten on tullut todettua, maallineet ovat yleiseen käyttöön, vaikka se olisi juuri nyt vain yhdellä henkilöllä. Kun et perustellut, miksi yleisessä käytössä pitäisi olla sinun käsityksesi Ukrainan väreistä eikä virallista väriä ja kuitenkin haluat itsellesi tietyt värit, niin ratkaisu on minusta selvä: Sinun sivuillasi on sen värinen Ukraina-laatikko kuin haluat, mutta Wikipedian malline käyttää virallisia värejä. --Samulili 19. toukokuuta 2005 kello 16:23:28 (UTC)
No voi elämä, senhan takia juuri tein nuo kopiot noista bokseista. Että muilla olisi ne värit, mitä he halusivatkin eli sitä vaaleansinistä ym. Ilmeisesti pitää tehdä vielä kolmas värivaihtoehto että kaikki kontrollifriikit ovat tyytyväisiä. Kuten sanottua, ymmärtäisin tiettyjen henkilöiden vastahangan jos A) asia edes jotenkin heitä koskisi B) asialla olisi laajempaa merkitystä. Näin ei oikein mitenkään voida katsoa olevan. --Neofelis Nebulosa 19. toukokuuta 2005 kello 17:42:13 (UTC)
Ajatuksesi siitä, että asia ei koske joitakuita on täysin wiki-idean vastaista. Ja jos kerran olet ainoa, joka kyseistä mallinetta käyttää, miten voit sanoa, että nejane värit ovat ne, joita muut haluavat? Jokainen voi toki käyttää omalla käyttäjäsivullaan vaikka valko-kelta-sinistä Ison Britannian lippua (jollaisen näin tänään Stockmannilla), mutta yleisessä mallineessa pitäisi olla jokin logiikka. Teen sellaisen muutoksen kuin yllä esitin. --Samulili 19. toukokuuta 2005 kello 18:26:14 (UTC)
Se, että suomiwikissä ei ole tietyn kielen osaajia, on wiki-idean vastaista? Sitten ei voi mitään. Ja se malline OLI väritetty JO enkkuwikissä, siitä alunperin sain idean värittää noita! Olen senkin todennut jo pariin otteeseen. Onko muuten wiki-idean mukaista että kaikki tapahtuu kuten käyttäjä "Samulili" haluaa? Onko tämä sinun saittisi ja projektisi? Itse kopioit värejä jonkun hollantilaisen sivuilta joka sielläkin toteaa niiden olevan vain 'approximations' ja hallelujah, jumala on puhunut. Out with the bad colours, in with the good. Ei muuta kuin onnittelut, olet onnistunut ainakin minun Wiki-fiilareita laskemaan viikon takaisista huipuista mukavasti. Jatka samaa rataa. Tämä on just sitä, mitä wiki tarvitsee. Hyödyllisiin juttuihin keskittymistä. No, nyt siellä on Samulilin ukraina-malline jota käyttää nolla henkilöä. Toivottavasti tämä tekee sinut hyvin onnelliseksi mennessäsi illalla tutimaan. --Neofelis Nebulosa 19. toukokuuta 2005 kello 18:58:49 (UTC)