Keskustelu mallineesta:Urheilujoukkueen pelaajat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Esimerkiksi {{Jokereiden pelaajat}} -mallineessa avaa/sulje -toiminto on aivan näkymättömissä. Varsin vaikeasti näkyy myös linkin sininen mustalla taustalla: {{Oulun Kärppien pelaajat}}. Painiketta ei löydä, jos ei osaa epäillä väripalkkia avattavan mallineen otsikkoriviksi. Voisiko tekstiä muuttaa näkyvämmäksi? Vaikka niin, että se olisi samanvärisellä tekstillä kuin otsikkokin? – JmT 1. joulukuuta 2007 kello 11.01 (UTC)

Pitäisiköhän tähän adoptoida {{Navigaatio}}, mallineprojektin navigaatiolinjauksien mukaisesti tulisi pyrkiä siihen, että kaikki tietyn aihealueen navigoinnit näyttäisivät samankaltaiselta (tässä tapauksessa taustavärinä olisi urheilun käyttämä taustaväri kaikissa tätä käyttävissä mallineissa). --Agony (403) 2. maaliskuuta 2008 kello 10.17 (UTC)
Kyllä, sama ulotettava myös vaakatason mallineisiin (pelaaja"luettelot" yms.). —Tve4 (Gblk) 2. maaliskuuta 2008 kello 10.17 (UTC)
Symbol support vote.svg Kannatanstr4nd 2. maaliskuuta 2008 kello 10.18 (UTC)
Neljään kuukauteen kukaan ei vastustanut joten muutoksen kehdannee toteuttaa :) --Agony (403) 29. heinäkuuta 2008 kello 12.35 (UTC)
Omasta mielestäni entinen malli oli tyylikkäämpi, kun mallineen värimaailma tuli joukkueen omista väreistä. Tämä malli on käytössä myös en-wikissä. Muutos ilmeisesti on kuitenkin fi-wikin linjausten mukainen, joten enpä taida tämän enempää avata sanaista arkkuani tästä aiheesta..:)--Miesmann 29. heinäkuuta 2008 kello 12.52 (UTC)
Toki sanaisen arkun voi avata, mutta aikaisemmin teksti oli paikoitellen hyvin vaikeasti luettavaa (valkoinen teksti vaalealla pohjalla tai musta teksti tummalla pohjalla). Värimaailma olisi syytä pitää yhtenäisenä / aihealue niin jossain vaiheessa artikkelit alkaa näyttämään hyvältä kun värimaailma kautta artikkelin linjan on sama. --Agony (403) 29. heinäkuuta 2008 kello 13.19 (UTC)
Omasta mielestäni entinen tyyli oli tyylikkäämpi, mutta minulle sopii nykyinenkin. Voisihan tietysti tehdä niin, että jotkin värit ovat joukkueen omia, ja jotkut eivät. Näytä-kohdalle voitaisiin varata valkoinen alue toiseen yläkulmaan. Tietysti, jos joukkueen toinen väri näkyy selvästi toisesta, voisi tehdä joukkueen värisen mallineen, sillä sellaiset (kuten sanoin) ovat mielestäni tyylikkäämpiä, ja jos ne ovat vielä käytännöllisiä, mitään ei kai puutu? --Juusomoro 29. heinäkuuta 2008 kello 13.24 (UTC)
Kannatan myös sitä tyyliä, että värit olivat joukkueen omia. --Duke 11. elokuuta 2009 kello 01.25 (EEST)