Keskustelu mallineesta:Tynkä/Kieli

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni nykyinen kuva on liian värikäs ja iso. Loin itse vaihtoehtoisen kuvakkeen ([1]), jonka idea on en-wikin vastaavasta mallineesta. Jonkun pitäisi tosin vielä tarkistaa, että ääntämisohje on oikea. Mitä mieltä olette? –Antti Leväsaari(jutskaa) 23. kesäkuuta 2005 kello 23:59:33 (UTC)

Liian värikäs? 6 väriä? Voi elämä. No ajatuksena on että kuusi väriä edustamaa noin kuuttatuhatta kieltä. Ole muuten varovainen Wikipedian kanssa, täällä voi olla värikuvia - niissä on vielä enemmän värejä! --Neofelis Nebulosa 24. kesäkuuta 2005 kello 01:25:28 (UTC)
Ymmärrät varmaankin, etten ’värikkäällä’ itse asiassa tarkalleen tarkoittanut että sen värimäärä olisi liian suuri, mutta kuusi eri merkkiä ja kuusi kirkasta, hyvin erilaista väriä, on kuin lapsen piirustus. Taustakin muuten voisi olla läpinäkyvä. –Antti Leväsaari(jutskaa) 24. kesäkuuta 2005 kello 11:23:09 (UTC)
Hävettää ottaa osaakin tähän keskusteluun... Siis lapsen piirustus? Sehän on hyvä, toivonkin säilyttäväni tietyn lapsenmielisyyden hautaan saakka toisin kuin tämä valittajien yhteisö jota myös wikipediaksi kutsutaan. Oikeasti, eikö sinulla ole parempaa tekemistä? --Neofelis Nebulosa 24. kesäkuuta 2005 kello 12:14:27 (UTC)
Sir McDuckilla on aivan täysi oikeus ottaa kantaa Wikipedian asioihin ja esittää asioita, joita hänen mielestään voisi parantaa. Sinun ei pitäisi yrittää vaientaa häntä. Lisäksi minun mielestäni kirjoituksesi sävy on eriskummallinen ottaen huomioon sen, että tunnut halveksivan valittamista? --Samulili 25. kesäkuuta 2005 kello 08:42:04 (UTC)
Sinä taas tunnut rakastavan sitä. Ja toki on oikeus ottaa kantaa ja minulla on myös oikeus pitää joitain kannanottoja ja parannusehdotuksia hyvinä tai sitten vähemmän hyvinä. Eipä yllätä, että nimenomaan sinä tunget nenäsi tähänkin soppaan. --Neofelis Nebulosa 26. kesäkuuta 2005 kello 19:10:00 (UTC)