Keskustelu mallineesta:Tuotantokausi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisäsin tähän mallineeseen äsken 2 kohtaa, maa ja verkko. Osaako kukaan muuttaa niitä niin, ettei ne ole pakollisia? --Latka 26. joulukuuta 2007 kello 16.29 (UTC)

Joku osaavampi voisi vaihtaa "esitysten määrän" "jaksojen määräksi".--J 22. tammikuuta 2010 kello 22.27 (EET)
Nyt toimii sekä parametreillä ”jaksojen_määrä” että ”esitysten_määrä”. Parametrin nimeä ei voi vain vaihtaa toiseksi, koska artikkeleissa on viitattu siihen juuri tekstillä ”esitysten_määrä”, vaan parametrit täytyy ketjuttaa, jolloin ne molemmat toimivat. Nyt voisi sitten halutessaan käydä vaihtamassa noissa 50 artikkelissa ”esitysten_määrän” ”jaksojen_määräksi”, ja poistaa mallineesta em. tekstin kokonaan, mutta tuo olisi käsittääkseni aika turhaa työtä. --Herra Maka 23. tammikuuta 2010 kello 10.59 (EET)

Yritin muokata mallinnetta siten, että taulukossa näkyisi edellinen ja seuraava kausi vain jos ne on määritetty. En osannut. Osaako joku muu? Ongelma on se, että |-merkkiä käytetään sekä taulukossa, että if-funktiossa --Erantala (keskustelu) 29. elokuuta 2012 kello 23.39 (EEST)

Osasinpas, kun ensin vähän harjoittelin omalla hiekkalaatikolla. Ratkaisu oli käyttää html-merkkausta. Nyt mallinne toimii siten, että se näyttää vain ne kentät mitkä on tosiasiassa syötetty. --Erantala (keskustelu) 30. elokuuta 2012 kello 01.04 (EEST)

Pitkällisen säätämisen jälkeen onnistuin päivittämään mallineen käyttämään tietolaatikko-pohjaa. Malline on myös taaksepäin yhteensopiva aikaisemman version kanssa. Varsin suuri selittäjä säätämiselle on, että wikiprojektin sivulla oli osittain virheellistä tietoa tietolaatikko-mallineesta. Korjailin näitä prosessin kuluessa. --Erantala (keskustelu) 1. syyskuuta 2012 kello 18.38 (EEST)