Keskustelu mallineesta:Toinen maailmansota

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

sivulla Käyttäjä:Ppntori/temp2 on {{Toinen maailmansota}} sekä {{Kylmä sota}} -mallineet. Kun ne ovat peräkkäin niin alempi piiloutuu. Virhe ilmeisesti kummassakin mallineessa. Ken osaa, korjatkoon? –Ppntori →k℮rro huol℮siΩmuokkauks℮t 26. syyskuuta 2006 kello 22.47 (UTC)

Mitä hittoa?Iwo Jiman taistelu puuttuu. Voisko joku kirjottaa artikkelin siitä? Kommentin jätti 84.249.57.26 (keskustelu – muokkaukset).

  • Iwo Jiman taistelusta on kirjoitettu artikkeli ja se on myös lisätty mallineeseen. --Ism 7. joulukuuta 2007 kello 02.10 (UTC)

Luokitus tämän mallineen mukana

[muokkaa wikitekstiä]

Tämän mallineen käyttö luokittaa automaattisesti artikkelin jossa sitä käytetään, luokkaan:toinen maailmansota, tästä syystä ko. artikkelit käytännön vastaisesti löytyvät ylemmästä ja alemmasta luokasta. Argus 8. kesäkuuta 2008 kello 15.16 (UTC)

Poistin mallineesta kohdan joka automaattisesti luokittaa tätä mallinetta käyttävän artikkelin pääluokkaan. Pääluokassa oli selkeästi alaluokkiin kuuluvia artikkeleita, monet oli sekä ylä- että alaluokissa. Sen lisäksi toinen maailmansota on niin laaja aihe että pääluokkaan tulee tiedonhaun ja löytämisen kannalta aivan liikaa tavaraa. Argus 16. marraskuuta 2008 kello 13.01 (EET)[vastaa]