Keskustelu mallineesta:Suomen metsät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos pidetään normina sitä, että sivut pitäisi nähdä luonnossa millä tahansa matkapuhelimella, on olemassa luonnollinen raja mallinteiden sisältämän tiedon koolle. Mitään avautuvaa mallinnetta ei kannattane rakentaa matkapuhelinkäyttöön, koska puhelinten asetukset ovat niin erilaisia eikä GPRS:llä ole helppo ladata tarvittavia ohjelmalisäosia maastossa.

Näin ollen pääluokat tullee esittää oikeassa laidassa ja kunkin tyypin yksityiskohdat alhaalla. Näin kyetään kattamaan koko luokittelujärjestelmä käytettävyyttä unohtamatta. 212.213.153.3 25. heinäkuuta 2007 kello 14.59 (UTC)

Kaksi mallinetta jotka käsittelevät suurin piirtein samaa asiaa, on ehdottomasti liikaa. Mallineiden selkeydessäkin olisi parantamisen varaa. --ML 25. heinäkuuta 2007 kello 15.05 (UTC)
Mitä useampi malline sivulla on, sen tukkoisempi sivusta tulee, katsoitpa puhelimen tai PC:n näyttöä. Minunkin mielestäni nämä voi esittää samassa mallineessa, pienentää fonttikokoa tarpeeksi niin teksti saadaan tiiviimpään tilaan. Mielestäni sivun oikeaan reunaan tuleva malline olisi tässä hyvä, joten kaikki vaan sinne. --Tve4 25. heinäkuuta 2007 kello 15.06 (UTC)
Samasta aiheesta on olemassa kolmaskin malline, Malline:Suomen metsien kasvupaikkatyypit. Tuo riittäisi aivan hyvin, kaksi muuta voi heivata mäkeen. Mallineita ei pitäisi yliviljellä eikä niiden tarvitse sisältää kaikkea mahdollista. --ML 25. heinäkuuta 2007 kello 15.10 (UTC)
Tuota mallinetta meinasinkin. Sitä voinee kaventaa vielä nykyisestä, onhan monia hyvännäköisiä kapeita mallineitakin. --Tve4 25. heinäkuuta 2007 kello 15.11 (UTC)
Ja Luokka:Biologianavigaatiomallineet pitää sisällään lisää, näistäkin varmasti suurimman osan voi yhdistää yhdeksi ja kattavaksi mallineeksi. Linkkien pirstominen useisiin mallineisiin ei kannata, sillä silloin oikean linkin (jos ei muista nimeä) etsiminen hankaloituu olennaisesti. --Tve4 25. heinäkuuta 2007 kello 15.14 (UTC)