Keskustelu mallineesta:Sitaatti2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko mallineen leveyttä mahdollista tehdä joustavaksi. Jos sitä käyttää esimerkiksi runonpätkään, näyttää hassulta, kun runo on lähes keskellä sivua ja sivun laidassa on lähde, mistä teksti on peräisin. Esimerkki. --Ulrika 18. helmikuuta 2009 kello 12.11 (EET)

Vaikuttaa, että ongelma liittyy osittain näyttöjen muuttuneeseen leveyteen (ylläolevaan voisi ehkä lisätä ikilinkin, koska ilmeisesti tuon kommentin jälkeen joku jollain virityksellä paransi sitä Kullervossa), koska vanhalla neliskanttisella näytöllä malline toimii suhteellisen nätisti ja vastaa leveydeltään tavallisimpia mallineita, mutta kun mallineen leveys ei näköjään ole määritelty pikseleinä vaan suhteessa ruudun leveyteen, niin nyt käy niin, että se toimii vanhoilla kapeilla näytöillä yleensä hyvin mutta uusilla leveillä näytöillä sitaattimalline menee liian leveäksi. Tähän voisi olla ratkaisuna se, että joku vaikkapa sorvaisi mallineen Sitaatti3, jossa leveys olisi kiinteä ja tämä kiinteä leveys vastaisi tavallisimpien mallineiden leveyttä, tai mallineeseen lisättäisiin (jos siinä ei jo ole) leveysparametri.--Urjanhai 26. heinäkuuta 2010 kello 10.40 (EEST)
Mikäli joku törmää asiaan myöhemmin, runoja varten on nykyään olemassa {{Runositaatti}}, joka hoitaa ainakin rivivälit paremmin. Ipr1 (keskustelu) 29. kesäkuuta 2022 kello 07.14 (EEST)