Keskustelu mallineesta:Kieliryhmä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi ihmeessä tässä mallineessa pitäisi olla muokkaa-nappi, kun sellaista ei käytetä muissakaan mallineissa? Entä miksi itse kieliryhmämallineissa (Malline:Uralilaiset kielet...) kaikki on <includeonly>-tagitettuna? –Anchjo(jutskaa) 29. elokuuta 2005 kello 17.49 (UTC)

Muokkaa-linkki on mallineessa helpottamassa muokkausta. En muista nähneeni missään kieltoa, etteikö linkkejä saisi olla. <includeonly> on Wikipedian uusi ominaisuus, jolla estetään mallineiden luokittelu. --Hippophaë 30. elokuuta 2005 kello 16.35 (UTC)
Helppoahan se on muutenkin? Minusta se on aivan ruma ja täysin turha. Tiedän kyllä includeonlyn, mutta miksi esimerkiksi Malline:Uralilaiset kielet on laitettu kokonaisuudessaan sen sisään? Eikö riitä, että tässä mallineessa on luokka laitettu tagien sisään? Ehkä en vain ymmärrä :) –Anchjo(jutskaa) 30. elokuuta 2005 kello 17.40 (UTC)
Linkki on yhtä ruma kuin muutkin Wikipedian muokkaa-linkit. :) Sen voisi kai korvata jollakin huomaamattomalla kuvakkeella, jolloin se ei häiritsisi silmää. En saanut <includeonly>-ominaisuutta toimimaan, ennen kuin panin koko mallineen sen sisään. Ehkä en vain osaa. :) --Hippophaë 30. elokuuta 2005 kello 17.59 (UTC)

Tarpeellisuudesta[muokkaa wikitekstiä]

Tämä vaikuttaa melko turhalta nykyään kun {{Navigaatio/helppo}} tekee jotakuinkin saman ja on laajemmin käytössä. Tämän käytön voisi korvata jotta ei ole näitä kummallisia erikoistapauksia. Ipr1 (keskustelu) 16. maaliskuuta 2023 kello 16.05 (EET)[vastaa]