Keskustelu mallineesta:Karjalan tasavalta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Malline näyttää nykyisellään melko sekavalta. Eikö riittäisi, että mallinneessa olisi vain suomenkieliset nimet. Toki venäjänkieliset viralliset nimet on myös hyvä tietää, mutta eikö riitä että ne on arttikelin alkukappaleissa ja ru-wikissä? --Kyzyl 27. joulukuuta 2006 kello 21.18 (UTC)

Venäjänkielisten nimien mainitseminen riittää kutakin aluetta käsittelevässä artikkelissa. Mallineessa niiden luetteleminen on sen sijaan turhaa – varsinkin kun lopputulos on noin kaoottinen. --Hippophaë 27. joulukuuta 2006 kello 23.10 (UTC)
Poistin nyt nuo venäjänkieliset nimet, jotta malline näyttäisi vähän selkeämmältä. Otsikon muotoilin nyt tuollaiseksi Karjalan tasavallan hallintoalueet, turha siinä on Venäjän federaatiota mainita, ei esim Suomen maakunta- ja läänimallinneissakaan ole Suomea erikseen mainittu. Petroskoi on nyt mainittu kohdassa pääkaupunki ja kaupunkialueet. Käsittääkseni pääkaupunkina on pelkkä kaupunki ja kaupunkialueeseen kuuluu myös asutuksia kaupungin ympäristöstä (korjatkaa jos olen väärässä). Vepsän kansallinen volosti on tuolla piirien joukossa, kuten se oli ennen muokkauksiniakin. Se on jollakin asteella samanarvoinen piirien kanssa, mutta toisaalta Äänisenrannan piirin alaisuuteen kuuuluva yksikkö, mene ja tiedä...--Kyzyl 28. joulukuuta 2006 kello 14.24 (UTC)