Keskustelu mallineesta:Euroviisuvoittajat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eikö tässä olisi ideaalista käyttää piilotustoimintoa (tyyliin: Malline:Kunnat)? --Agony (403) 21. kesäkuuta 2006 kello 18.01 (UTC)

Mallineen korjaus[muokkaa wikitekstiä]

Viitsisikös kukaan mallineisiin perehtynyt korjata tätä mallinetta? On aikas kauhea nimittäin nykyisenään tämä. -DragonMaster- 30. toukokuuta 2010 kello 02.45 (EEST)

Millä tavalla tätä pitäisi parantaa? Itse en kuulu mallineisiin perehtyneisiin käyttäjiin (yhtään en ole muistaakseni itse tehnyt, vaan aina ottanut vain mallia muista kieliversioista), mutta tällainen tieto varmasti helpottaisi käyttäjiä, jotka tällaisia ovat, ja joita mallineen kehittäminen kiinnostaisi. No, pari esimerkkiä muista kieliversioista: venäjänkielisestä Wikipediasta löytyy malline (ru:Шаблон:Победители конкурса песни Евровидение), josta on tiputettu tarkat voittovuodet pois ja malline on muutettu vaakatasoon, kun taas englanninkielisestä Wikipediasta löytyvästä mallineesta (en:Template:Eurovision winners) on näiden toimenpiteiden lisäksi otettu myös voittomaiden liput pois. Olisiko jompi kumpi näistä vaihtoehdoista nykyistä parempi? --Nironen 30. toukokuuta 2010 kello 02.59 (EEST)--Nironen 30. toukokuuta 2010 kello 02.59 (EEST)