Keskustelu mallineesta:Edeltäjä-seuraaja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistan tämän mallineen Windowsin versioista, sillä on jo malline {{Windowsin versiot}}. Lisäksi tätä mallinetta käytetään niissä miten sattuu virheelisesti. --ilaiho (kitinää) 21. heinäkuuta 2009 kello 02.24 (EEST)

Tätä mallinetta ei kai ole tarkoitus käyttää esimerkiksi urheilukausien mallineena, joissa muutenkin tiedetään että tämän kauden jälkeen tulee ensi kausi. --Kalmo 19. huhtikuuta 2010 kello 18.04 (EEST)
Aivan. Joku on tosin nerokkaasti oivaltanut, että näinkin voi tehdä ja samaa käytin itsekin. On tietysti itsestään selvää, että tätä kautta seuraa ensi kausi, mutta ei välttämättä tasaisin välein (esim. sodan aiheuttamia katkoksia eri urheiluissa). Mallineen tarkoituksena ko. käytössä ei ole tietenkään vain kertoa milloin ko. urheilua viimeksi tai seuraavan kerran pelattiin, vaan se toimii myös kätevänä linkkinä sinne. Miten muuten pääset esim. Pesäpallon Ykkössarja 1984 kaudesta seuraavaan? Tietysti kirjoittamalla hakukenttään Pesäpallon Ykkössarja 1985, mutta ei se kovin käyttäjäystävällinen menetelmä ole... Toki mallineen voisi korvata jollakin Edellinen kausi - seuraava kausi valikolla. Kaikista sarjoista ei välttämättä kannata tehdä kaikki vuodet käsittävää mallinetta, kuten pesäpallon SM-sarjasta on tehty....Kommentin jätti Vessix (keskustelu – muokkaukset)
Ei kuitenkaan ole mitenkään itsestään selvää, että tästä vuodesta halutaan seuraavaan vuoteen. Kaikkihan ne kuitenkin löytyy luokasta, joka on kätevästi heti artikkelin alla. Minusta se on turha koriste, enkä kannata sen käytön laajentamista. Tähän voisivat tulla muutkin keskustelemaan. --Kalmo 19. huhtikuuta 2010 kello 18.35 (EEST)
OK! En ala väittelemään asiasta... Loin tuonne ykkössarjakaudet -mallineen. Onhan se paljon kätevämpi, kun viitsii vaan tehdä... ehkäpä jääkiekon puolellekin voisi laajentaa. Nythän vain liigakausista on oma mallineensa. (Vessix 19. huhtikuuta 2010 kello 18.49 (EEST))

Logot takaisin näkyviin[muokkaa wikitekstiä]

IP-osoite näyttää muutama viikko sitten korjanneen mallinetta [1] siten, että parametri "Logo" on korvattu parametreilla "Logo1" ja "Logo2". Tästä on seurauksena, että kaikissa artikkeleissa, joissa tätä mallinetta yleensä on käytetty, ovat logot kadonneet näkyvistä, kun niiden parametrina on edelleen pelkkä "Logo", jota malline ei ilmeisesti enää tunnista. Mikäli kahden logon mahdollisuuden säilyttämistä nyt pidetään tärkeänä, niin voisiko joku korjata mallinetta siten, että pelkkä "Logo" tulkittaisiin automaattisesti "Logo1":ksi, ettei niitä tarvitse käydä käsin korjaamassa joka artikkeliin. --Risukarhi 5. heinäkuuta 2011 kello 11.01 (EEST)

Korjattu. Jafeluv 5. heinäkuuta 2011 kello 22.23 (EEST)