Keskustelu mallineesta:Diskografia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikä tuota kokoelma-albumilinkkiä vaivaa? --Elena 28. heinäkuuta 2008 kello 19.28 (UTC)

Artistin[muokkaa wikitekstiä]

Tätä kun käyttää yhtyeiden yhteydessä, termi "artistin yhtye x diskografia" kuulostaa hölmöltä. Kyseisen etusanan poisto vaikuutaisi olevan helppoa (poistaa koodista vain sanan "artistin")? Mitä mieltä? --Olimar [□] 8. huhtikuuta 2010 kello 19.25 (EEST)

:Tehty Artículo bueno-blue.svg --BladeJ 3. maaliskuuta 2013 kello 23.26 (EET)

Uudelleennimeäminen[muokkaa wikitekstiä]

Haittaako ketään jos uudelleennimeän tämän nimelle Malline:Diskografia? Kun tämä malline on käytössä sekä artistien että yhtyeiden diskografioissa, niin mielestäni tuo nimi olisi sopivampi. Samalla voitaisiin muuttaa "Artisti" ja "Yhtye" -parametrit muotoihin "Artistin" ja "Yhtyeen", jolloin mallineesta voitaisiin poistaa automaattisesti siihen tuleva "Artistin [artistin nimi] diskografia". Tämä tietenkin edellyttää sitä, että esim. nyt "artisti"-parametrin jälkeinen "Jenni Vartiainen" pitäisi muuttaa muotoon "Jenni Vartiaisen". Ei olisi kuitenkaan kova työ, kun tämä on käytössä vain 68 artikkelissa. Ja muutokset olisi tarkoitus tehdä botilla ja osittain käsin. --Stryn (keskustelu) 22. maaliskuuta 2013 kello 14.40 (EET)

Kannatetaan Thumbup.svg --BladeJ 22. maaliskuuta 2013 kello 21.38 (EET)
Tehty. Artisti-parametri korvattu "nimi"-parametrilla. --Stryn (keskustelu) 25. maaliskuuta 2013 kello 13.29 (EET)

Ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä kaipaa kipeästi omaa saraketta split-albumeille. Osaajat osaa. --Vilhokki (keskustelu) 3. heinäkuuta 2016 kello 14.11 (EEST)

Malline tukee nyt split-albumeita parametreilla Splitit ja Split-linkki. —Valtlai (k · m) 13. heinäkuuta 2018 kello 01.34 (EEST)

Kokoelma-albumit → Kokoelmat[muokkaa wikitekstiä]

Parametri Kokoelma-albumit on nyt kokonaan korvattu parametrilla Kokoelmat. Kaikki mallineen esiintymät on päivitetty käyttämään uutta parametria. Rivin tekstinä on nyt Kokoelmat ja wikilinkki on oletuksena samassa muodossa. (Sen muuttaminen onnistuu edelleen vanhalla Kokoelmat linkki -parametrilla.) Päivitin sivut, jolla mallinetta käytetään, (lähinnä artistien ja yhtyeiden diskografioita) niin, että Kokoelma-rivin nuolilinkki toimii. Useimmissa tapauksissa vaihdon sivulla olleen Kokoelma-albumit-otsikon muotoon Kokoelmat. —Valtlai (k · m) 11. heinäkuuta 2018 kello 01.49 (EEST)

Muutoksia parametreihin[muokkaa wikitekstiä]

Kokoelmat linkki -parametri on nyt nimeltään Kokoelmalinkki, EP:t linkki -parametri puolestaan EP-linkki ja Singlet linkki -parametri vastaavasti Singlelinkki.

Muu-, Muu nimi-, Muu väri- ja Muu linkki -parametrien aliakset Option, Option name, Option color ja Option link on nyt poistettu.

Viitelinkki-parametrin oletusarvona on nyt Lähteet (eikä Viitteet), koska artikkelien viiteosio on yleensä nimeltään Lähteet. Parametri on edelleen tarpeellinen, koska joskus Lähteet-osion alla on Viitteet-osio, johon halutaan linkittää.

Kävin mallineen esiintymät läpi (insource:-haulla) ja päivitin muutokset niihin. —Valtlai (k · m) 13. heinäkuuta 2018 kello 00.08 (EEST)

Kuvan koko -parametri on nyt pelkkä luku. Päätettä px ei siis enää tarvita. —Valtlai (k · m) 13. heinäkuuta 2018 kello 22.38 (EEST)

Nimesin kolme parametria uudelleen: B-puolet linkki on nyt nimeltään B-puolten linkki, Internet-albumit linkki on Internet-albumien linkki ja vastaavasti Livealbumit linkki on Livealbumien linkki. Parametrien esiintymät on päivitetty uusiin. —Valtlai (k · m) 27. huhtikuuta 2019 kello 17.44 (EEST)

Nimesin myös Muu nimi-, Muu väri- ja Muu linkki -parametrit muotoon Muun nimi, Muun väri ja Muun linkki. Päivitin näidenkin esiintymät. —Valtlai (k · m) 27. huhtikuuta 2019 kello 18.16 (EEST)