Keskustelu mallineesta:Coord

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäiset tekijät[muokkaa wikitekstiä]

Mallineen luomisessa on käytetty pohjana englanninkielisen Wikipedian mallinetta Coord siinä muodossa kuin se oli 1. tammikuuta 2010. Alkuperäiset tekijät ovat nähtävissä kyseisen mallineen historiasivulla englanninkielisessä Wikipediassa. --Apalsola km 1. tammikuuta 2010 kello 20.02 (EET)

interaktiivinen kartta[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni olisi aika uudistaa tätä mallinetta ainakin lisäämällä interaktiivinen kartta -ominaisuus. katsokaa esim en:Template:Coord kun painaa mustaa alaspäinosoittavaa nuolta saa kartan heti näkyville. Lisäksi ennen koordinaatteja voisi tulla aina tuollainen kartan kuva..--Olli keskustelu 14. huhtikuuta 2011 kello 16.36 (EEST)

Update the template for more features[muokkaa wikitekstiä]

Hello, you may have heard in the news that recent features let users Go on a Wikipedia scavenger hunt with Wikipedia Nearby. For those features to work, however, you need templates like this to give MediaWiki the coordinates using the GeoData syntax.
In short, I suggest you to copy or adapt the last code of w:en:Template:Coord, with w:en:Module:Coordinates etc. If you need help, you can probably ask en.wiki users. Nemo 10. kesäkuuta 2013 kello 17.41 (EEST)

Thanks, Zache![1] :) --Nemo 4. heinäkuuta 2013 kello 13.34 (EEST)

Suomenkielisten parametrien käyttö aiheuttaa, ettei sivu näy Lähistöllä listauksessa[muokkaa wikitekstiä]

Jos mallineen parametrina on käytetty näyttö=otsikko tai display=otsikko, niin sivu ei näy Toiminnot:Nearby -listauksessa. --Josutus (keskustelu) 17. heinäkuuta 2014 kello 11.01 (EEST)

Tämä oli ainakin minulle uusi tieto. Onkohan toiminnon asetuksia mahdollista muuttaa niin, että myös suomenkieliset parametrit kelpaisivat? Jos tämä ei onnistu, toinen vaihtoehto on muuttaa ohjeistusta niin, että suositeltaisiin käyttämään englanninkielisiä muotoja, ja pyytää jotain bottia vaihtamaan olemassa olevat parametrit. Koska kyseessä on suomenkielinen Wikipedia, minusta on kuitenkin tärkeää, että myös mallineiden parametrit olisivat ensisijaisesti suomeksi, joten toiminnon asetusten muuttaminen olisi mielestäni parempi vaihtoehto. ––Apalsola km 17. heinäkuuta 2014 kello 18.19 (EEST)
Luulempa että sain toimimaan myös suomenkielisenä. Jotta sivu näkyy Nearby-listassa, näyttö-parametriksi tulee antaa otsikko (rivillä tai ilman) taikka displaylle title, muttei sotkea kieliä ristiin kuten näyttö=title. @Zache: voisi vilkuilla muutoksen vielä läpi. --Josutus (keskustelu) 17. heinäkuuta 2014 kello 23.31 (EEST)

Etunollat minuutteihin[muokkaa wikitekstiä]

Esimerkit ohjasivat aiemmin laittamaan pituusasteisiin kummallisen näköisiä etunollia (60°N 025°E). Poistin asteiden etunollat. Minuuteissa ja sekunneissa etunollat ovat kyllä yleisesti tapana (kuten esimerkissä 60°10′10″N, 24°57′09″E). Vrt. standardi en:ISO 6709, When minutes and seconds are less than ten, leading zeroes should be shown. --Jmk (keskustelu) 20. syyskuuta 2014 kello 08.16 (EEST)

Tästä aiheesta on käynnissä keskustelu koordinaattiprojektin keskustelusivulla. ––Apalsola km 22. syyskuuta 2014 kello 18.25 (EEST)