Keskustelu mallineesta:1. heinäkuuta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Näkyykö muilla tuo Pamela Andersonin kuva oikein päivämallineessa? Minulla näyttää menevän etusivulla ihan miten sattuu. (Yli rajojen.) --Hermis 1. heinäkuuta 2006 kello 08.49 (UTC)

Näkyykö nyt yhtään paremmin? Tuohan johtuu ilmeisesti siitä, että kuva on niin korkea leveyteen (vakio 100px) nähden. Lisäsin yhden rivin mallineeseen hieman myöhemmin joten kuvan ei pitäisi mennä enää yhtä paljon yli rajojen. Jos tuokaan ei auta, niin sinne voisi vielä lisätä tekstiä. --Ism 1. heinäkuuta 2006 kello 09.23 (UTC)
Lisäsin vielä yhden aiheen. Nyt ei pitäisi olla ongelmia? Tuohon tietysti vaikuttaa näytön leveys (resoluutio) ja fonttikokokin. --Ism 1. heinäkuuta 2006 kello 09.50 (UTC)
Näytölle pitäisi kyllä resoluution ja fontin yms. puolesta mahtua. Näemmä tuohon laatikkoon ei vain saa laittaa kuin kuusi(?) eri juttua joten kyllä se nytkin vähän alareunasta menee laatikon ulkopuolelle. Yhdessä vaiheessa oli hyvä mutta se muokattiin takaisin kuuteen joten kuvan pienennys ei ihan auttanut vaikka se nyt ei niin häiritsevästi enää silmään pistäkään. Mutta eipä tähän maailma kaadu. :) --Hermis 1. heinäkuuta 2006 kello 13.44 (UTC)