Keskustelu mallineesta:Äänitearkisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Äänitearkisto-malline[muokkaa wikitekstiä]

Hep. Pasi Horttanainen -artikkelissa oli sinänsä fiksu äänitearkisto -malline, joka kuitenkin väänsi tässä tapauksessa ihmisen nimen aivan ihmeellisesti "Horttanainenin"... Itse en osaa mallineita entrata... mutta olisikohan mahdollista muuntaa se siten, ettei se yritä taivuttaa sukunimiä, koska se ei vain taida onnistua suomenkielessä. Esim. tyyliin: "Levytykset äänitearkistossa nimellä Pasi Horttanainen" -tms. Vaikka se on vähän kökömpää, niin ei niin kökköä kuin "horttanainenin".. Ajattelin, että jos tiedät ko. mallineesta enemmän?Tetopa 30. maaliskuuta 2008 kello 18.09 (UTC)

tuolla ohjeet Malline:Äänitearkisto sen käyttöön--Musamies 30. maaliskuuta 2008 kello 18.11 (UTC)
Tuo sopii instrumentaalilevyihin sikälikin huonosti, että siinä puhutaan vain lauluista ja laulutuotannoista... termi levytys olisi yleispätevämpi. Ehkäpä sitä kannattaisi entrata, ennen kuin viljelee esim. instrumentaalisolisteissa tai vaikkapa bändeissä, joilla on myös instrumentaalimusiikkia, jotka eivät ole pelkästään "lauluja"?Tetopa 30. maaliskuuta 2008 kello 18.21 (UTC)
Instrumentaalissa korvataan laulu sanalla soitto--Musamies 30. maaliskuuta 2008 kello 18.25 (UTC)
Ilmeisesti silmäni harittivat, kun en tajunnut. Kiitos kärsivällisyydestä. Korjasin Horttanaisen nyt asianmukaisesti.Tetopa 30. maaliskuuta 2008 kello 18.30 (UTC)

Sisäinen linkki[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko malline sisältää sisäisen linkin Äänitearkistoon? Siis tyyliin nönönönööön tuotanto Äänitearkistossa. Jaaaahas, moista artiklaa ei ole olemassakaan... ei kai sitten vielä! Palosirkka (keskustelu) 12. elokuuta 2012 kello 12.30 (EEST)[vastaa]

Sekavaa, sekavaa...[muokkaa wikitekstiä]

Sattumalta löytämäni malline on vuosien jälkeen yhä niin sekava, etten osaa enkä halua sitä käyttää. Ilmeisesti se soveltuu vain henkilöhakuihin, eli vain noin puoleen Äänitearkiston tusinasta hakutavasta, vaikka epäselvistä termeistä ”laulu”, ”sävellys” ym. voisi luulla niiden tarkoittavan itse teosta eikä tekijän roolia siinä. ”Laulu” ja ”soitto” ovat paitsi monimerkityksisiä, myös epäammattimaisia termejä eivätkä lainkaan vastaa Äänitearkiston itsensä käyttämiä hakutermejä. Ystävällisin terveisin Kotivalo (keskustelu) 4. kesäkuuta 2018 kello 09.55 (EEST)[vastaa]