Keskustelu luokasta:Yleisurheilunavigaatiomallineet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

...näissä on mielestäni huono siitä syystä, että lähes kaikissa (en ole käynyt jokaista läpi) on jokainen sana linkitetty. Ehdotan, että kisalinkit otetaan näistä pois, koska ne eivät ole olennaisinta infoa noissa. Kisa-artikkeliin pääsee kyllä kahdella klikkauksella urheilija-artikkelin kautta. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 7. syyskuuta 2007 kello 09.53 (UTC)

Kannatan, ylilinkittäminen on pahasta. Mallineet joissa luetellaan voittajat tulisi linkittää vain henkilöartikkeleihin. --Tve4 7. syyskuuta 2007 kello 09.55 (UTC)
Jos saatte jonkun järkevän kuuloisen kappaleen aikaiseksi, voisi ottaa tuon ylilinkittämisongelman myös mallineprojektin linjauksiin. Siellä se ei vielä auta freelancereiden ylilinkittämisintoon mutta auttaa projektia tekemään mallineita hyväksi havaittujen keinojen avulla. --Agony (403) 7. syyskuuta 2007 kello 10.01 (UTC)
Mielestäni lajin nimen voisi mallineen ns. otsikossa (siis siinä joka näkyy piilotetussa mallineessa) linkittää mutta ei missään tapauksessa vuosilukuja. Malline:Miesten 10 000 metrin juoksun olympiavoittajat on mielestäni sellainen kuin pitääkin. Lax 7. syyskuuta 2007 kello 10.06 (UTC)
Niin on. Lisäsin pienen alun mallinnelinjauksiin, sinne voi vaikka lisätä silmään sattuvia esimerkkejä. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 7. syyskuuta 2007 kello 10.28 (UTC)
Hieman offtopic, ideaalitilanne ylipäätänsä wikipediassa olisi jos jokainen sana olisi linkki wikipediaan tai wikisanakirjaan. Tällöin pitäisi vain CSS:llä laittaa erikseen linkitetyt näkyviksi linkeiksi. Miksi mennä mutkan kautta kun voi mennä suoraankin? Mutta kun ei siihen vielä olla menty niin sitten pitää vain mennä mutkan kautta:). Parempi niin. --Anr 7. syyskuuta 2007 kello 15.16 (UTC)
Samaa mieltä. Toivottavasti tuollainen tulee vielä joskus. -tKahkonen 14. syyskuuta 2007 kello 16.46 (UTC)