Keskustelu luokasta:Wikipediat kielittäin

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi näitä luokan artikkeleita ei voisi siirtää Wikipedia-nimiavaruudesta artikkeleihin? Periaatteessahan kaikki ovat artikkeleita. --Juusomoro 31. elokuuta 2008 kello 16.08 (EEST)

Kannattaisin kaikkien artikkeleiden siirtämistä artikkeliavaruuteen. --Jhattara (keskustelu · muokkaukset) 18. syyskuuta 2009 kello 16.21 (EEST)
Samaa mieltä. Näinhän asia ilmeisesti onkin muissa kieliversioissa. --TeT* 6. heinäkuuta 2011 kello 03.39 (EEST)
No enpä tiedä... toki olisi hyvä että sivut olisivat samassa nimiavaruudessa jokaisessa kieliversiossa (mielestäni muut voisivat ottaa mallia fi-wikistä), mutta ei noita voi oikein artikkeleina pitää, jota ne kuitenkin tulevat olemaan, jos tämä muutos tehdään. --Stryn (keskustelu) 3. heinäkuuta 2013 kello 19.50 (EEST)
Minusta nämä olisi hyvä saada kaikki artikkeleiksi. Hankalaa ja sekavaa kun luokissa alkaa olla Wikipedia-avaruuden sivuja. jni (k) 8. lokakuuta 2019 kello 11.57 (EEST)
Mitenkähän on esim. ersämordvankielisen Wikipedian merkittävyyden laita? Ulkopuolisia luotettavia lähteitä varmaan löytyy? -Ochs (keskustelu) 8. lokakuuta 2019 kello 12.47 (EEST)
Jos erämörskänkielinen Wikipedia ei ole merkittävä, niin miksi siitä kertovaan Wikipedia-nimiavaruuden sivuun sitten linkitetään muista tietosanakirja-artikkeleista mallineen kautta? Ongelma nykytilanteessa on että meillä on Wikipedia-nimiavaruudessa nyt vaihtoehtoista sisältöä, ei siis projektin kehittämiseen liittyvää aputekstiä, joka lisäksi "vuotaa" itse tietosanakirjan puolelle. jni (k) 9. lokakuuta 2019 kello 08.34 (EEST)
Jos kaikkia ei katsota tarpeeksi merkittäviksi tietosanakirjaan, niin toinen ratkaisu olisi jakaa tämä luokka kahtia ja luoda oma luokka Wikipedia-avaruuden puolelle jääville. --Risukarhi (keskustelu) 23. lokakuuta 2019 kello 17.00 (EEST)