Keskustelu luokasta:Voimalaitos

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tällä luokalla pitäisi olla joku parempi nimi, ei tämä nykyinen kerro sisältöä niin hyvin. Voimalaitoksen osat vaikka? Erikseenhän on olemassa myös Luokka:Voimalaitokset. --Velma 30. joulukuuta 2007 kello 18.41 (UTC)

Luokassa voimalaitos on voimalaitoksen tekniikkaa ja voimalaitokset luokassa erilaisia voimalaitostyypejä. Näillä pitäisi olla ainakin sama ylempi luokka. Sinänsä olen sitä mieltä, että koko energia-osion luokittelua voisi tarkistaa. Energiassa yhdistyvät yhteiskunnallinen, luonnontieteellinen ja tekninen näkökulma. Voimalaitokset pitäisi katsoa yhteiskunnallistaloudelliseen ja erilaiset voimalaitostyypit tekniseen luokkaan. Eli ehdotan että voimalaitokset luokasta siirretään tekniset artikkelit tähän voimalaitosluokkaan. Molemmat luokat voisivat olla energiantuotannon alla. vilkapi 30. joulukuuta 2007 kello 20.36 (UTC)
No eikö niitä voi sitten nimetä jotenkin että "voimalaitoksen tekniikka" ja "voimalaitostyypit".... Ei se tavalliselle ihmiselle ero selviä kovin äkkiä, että miksi on yksikkö- ja monikkomuotoinen erikseen. Varsinkin tämä yksikkömuotoinen on huono. --Velma 31. joulukuuta 2007 kello 08.30 (UTC)
Kyllä nimeksi käy "voimalaitoksen tekniikka", mutta nimen muutoksen jälkeen joutuu käymään läpi kaikki kyseisen luokan artikkelit. vilkapi 31. joulukuuta 2007 kello 15.49 (UTC)