Keskustelu luokasta:Tekniikka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Noille innovaatio-, rahoitus- yms. organisaatioille voisi laittaa oman alaluokkansa, kunhan vaan joku keksisi sille luokalle hyvän nimen. --Velma 7. elokuuta 2008 kello 08.40 (EEST)

Suunnittelu ja Innovaatio-alaluokka on tarkoitettu näille TEKESin kaltaisille laitoksille. vilkapi 11. syyskuuta 2008 kello 19.54 (EEST)

Tekniikan luokittelusta[muokkaa wikitekstiä]

Eri kielisten wikipedioiden tekniikan luokittelu on muokautunut niin, että ruotsin sv:kategori:teknik ja saksan de:kategorie:technik luokat eivät ole linkitettyjä englannin Technology luokkaan. Näyttäisi siltä, että kielet kuten suomi, joissa tekniikka vastaa ehkä enemmän englannin en:category:engineering luokkaa on kerätty samaan linkitysryhmään ja technology termiä käyttävät kielet omaansa. Pitäisiköhän fi-wikissä luoda tekniikka-luokan alle luokka teknologia, jotta saadaan kielten väliset linkit toimimaan? Artikkelien jaossa voisi ehkä käyttää samaa periaatetta kuin saksan wikin jaossa de:kategorie:Technik ja de:kategorie:Technologie vilkapi 4. huhtikuuta 2009 kello 23.36 (EEST)