Keskustelu luokasta:Suomalaiset salibandyseurat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Salibandyliiga vs. Salibandyliigan joukkueet[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni tässä on epäkohta, joka kaipaisi korjausta. Eli luokan Salibandyliiga tai 'Salibandyn I-divisioona ei pitäisi olla alisteinen luokalle Suomalaiset salibandyseurat. Eihän kummallakaan näistä ole tekemistä salibandyseurojen kanssa. Se mitä tässä on varmaankin alunperin yritetty hakea on luokkia tyypiltään Salibandyliigan seurat. Näin ollen tähän luokkaan jäisi vain lähinnä "historiallisia" salibandyseuroja, koska käytännössä kaikki olemassa olevat salibandyseurat - ehkä muutamia puulaakiseuroja lukuunottamatta - kuuluisivat luokkiin Salibandyliigan seurat, I-divisioonan seurat, II-divisioonan seurat ja niin edelleen.

Tällä perusteella olen luonut uudet luokat edellä esitetyn toimintamallin mukaisesti. Näin ollen salibandyseuroista kertovat artikkelit voivat kuulua moneen sarjatason mukaiseen luokkaan, mutta eivät luokkaan Suomalaiset salibandyseurat. Tämä noudattaa myös jääkiekon mukaista luokitusjärjestelmää.
-Kapteeni Ruoska 9. syyskuuta 2008 kello 16.23 (EEST)[vastaa]

Muillekin tiedoksi, että aiempaa keskustelua aiheesta tuli käytyä jo täällä. --Lax 9. syyskuuta 2008 kello 16.45 (EEST)[vastaa]