Keskustelu luokasta:Mansaari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mansaari ei mielestäni tarvitse omaa luokkaansa, koska hirveästi asiaa ei varmasti tänne tule kertymään. (Otin luokitukset pois Mansaaresta ja Mansaaren TT-ajoista.

-- Hermis 11. toukokuuta 2006 kello 10.21 (UTC)

Mistä sinä tiedät kuinka paljon luokkaan Mansaari tulee asiaa? En.wikissä on luokassa Isle of Man 134 artikkelia + 10 alaluokkaa! --TBone 11. toukokuuta 2006 kello 10.27 (UTC)
No, Mansaari on kuitenkin brittiläisellä hallintoalueella, joten on ymmärrettävää että ihmiset kirjoittavat omista lähialueistaan enemmän kuin jostain pikkusaaresta, jonka kanssa monilla ei ole mitään tekemistä. Toki luokka voi kasvaa, mutta epäilen. (Ainakin kun olen seurannut millainen määrä ja minkä laajuisia artikkeleita suomalaisessa Wikipediassa yleensäkin on muista maapallon alueista.) Kehitys on tietysti toivottavaa joka saralla, joten kyllähän tämä luokka saa jäädäkin. Yleensä luokitus vaikuttaa järkevältä vasta siinä vaiheessa kun on artikkeleita, joita luokitella... --Hermis 11. toukokuuta 2006 kello 10.51 (UTC)
Joskus luokittelu kannattaa tehdä heti alusta asti kunnolla vaikka artikkeleja ei olisi kuin yksi. Näin on menetelty esimerkiksi urheilijoiden kohdalla. Jälkikäteen luokittelu onkin sitten paljon työläämpää (esim. aihepiiri "musiikki", jonka luokittelu näyttää lopullisesti menetetyltä fi.wikissä). Lähialuekin on kovin suhteellinen käsite. Esimerkiksi Alaskan kaupungit luokassa on jo 69 artikkelia ... --TBone 11. toukokuuta 2006 kello 10.55 (UTC)