Keskustelu Wikipediasta:Välityslautakunnan periaatepäätös 10.10.2007

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Roskaa? Miksi tämän äänestyksen päätös pitäisi jotenkin noteerata? --Zxc 10. lokakuuta 2007 kello 20.26 (UTC)

Sehän tarkoittaa ettei välityslautakunta tee mitään sellaista sille metasta työnnettävää tehtävää, jota suomiwikin välityslautauntaaa perustettaessa ei sille ole sovittu. Tämä ei ole lautakunnan toimialueeseen kuuluva Välityslautakunnan ratkaisu koskien jotakin kiistakysymystä vaan lautakunnan sisäinen toimintaohje. Ymmärrätkö eron? --Höyhens 10. lokakuuta 2007 kello 20.31 (UTC)
Sisäinen toimintaohje, huvikseenko näitä järjestetään? Onko joku päättänyt, että metan suosituksia "arbcomeille" sovelletaan täällä? Tännehän luotiin ns. "välityslautakunta" pelkästään kiistatilanteiden ratkaisuun, ja sille ei ole annettu muita tehtäviä. Kummastuttaa nämä periaatepäätökset aiheista, jotka eivät kuulu "välityslautakunnan" toimialueeseen. --Zxc 10. lokakuuta 2007 kello 20.37 (UTC)
Voihan se kummastuttaakin. Mutta tällä tehdään tyhjäksi kaikki yritykset ujuttaa tänne mitään, mitä ei ole sovittu. Tämä on vähän niinkuin oikeuden päätös: "Tämä ei kuulu oikeuden toimialaan, joten oikeus jättää tämäntapaiset asiat tutkimatta." Oletko ollut oikeuden kanssa tekemisissä? Ei tätä olisi laitettu keskusteluun ellei sitä olisi esitetty. Tästä päätettiin ainoastaan siksi että oli uhka että osoitepaljastajien valitseminen laitettaisiin välityslautakunnan huoleksi. --Höyhens 10. lokakuuta 2007 kello 20.49 (UTC)