Keskustelu Wikipediasta:Poistettavat sivut/Ibi Love

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ibi Love & HC DOLLZ! http://www.myspace.com/hcdollz

Minusta on kohtuutonta että Ibi Love poistetaan muutaman tietämättömän naperon äänestuksen turvin.

Voin kaivella tietoja kaiksita yhtyeistä, joissa tämä monilahjakas neitonen on esiintynyt, ja kaiksita teoksista joissa hän on ollut vaikuttamassa/on tehnyt ja tuottanut.

Onko ibi Love edelleen positettuna vaikka hänestä tulisi Suomen Tasavallan Presidentti?

Ja eikö Wikipedia ole vapaa teitosanakirja, Ei sellaista kohtaa joka on olemassa tässä maailmassa voi poistaa vain sen takia että jotkut ihmiset sattuvat olemaan ääliöitä.

Ibi love on olemassa ja toimii jatkuvasti, ja on noussut kansan suosioon legendaarisella näyttäytymisellään idols- 05 ohjelmassa, voittaen kaikki, vaikkei edes päässyt jatkoon. Kommentin jätti 84.251.182.214 (keskustelu – muokkaukset).

Tähänastinen näyttö ei ole vielä ollut kyllin vakuttavaa, jotta aiheesta olisi syytä kirjoittaa tietosanakirja-artikkelia. Mikäli taiteellinen ura tuosta urkenee, tilannetta voidaan pohtia uudelleen. Myös presidenttiehdokkaaksi asettautuminen riittää. --Hippophaë 16. huhtikuuta 2006 kello 21.20 (UTC)


Mitä järkeä poistaa henkilöä koskeva artikkeli wikipediasta? Siis ihan idioottimainen päätös. Aika p..ka tämä wikipedia kun tietoa ei löytynyt edes hakemastani henkilöstä eli ibistä. Kommentin jätti 88.114.242.30 (keskustelu – muokkaukset).

Olisiko syytä palauttaa Ibi Lovea käsittelevä sivu? Kommentin jätti 84.231.139.67 (keskustelu – muokkaukset).

kannatetaan Kommentin jätti 213.216.199.18 (keskustelu – muokkaukset).

takaisin ibi![muokkaa wikitekstiä]

Syy miksi ibi love pitäisi saada takaisin wikipediaan on että sillä on varmasti enemmän lukioita kuin monella muulla!

ibi kehiin.



MIKÄ IHMEEN IBI? ja jos nyt ihan tarkkaan katsot wikipedian sisältöä ovat siinä esitellyt henkilöt ihan oikeasti esimerkiksi historiallisesti merkittäviä. Tai oikeasti maininnan ansainneet. Ja olisihan se noloa, jos esimerkiksi joku käyttäjä luulisi, että kyseessä on oikeasti "joku" suomalaisesta musiikkimaailmasta. Hanoi Rocks, , HIM, Rasmus yms. Tarviiko tätä nyt edes sanoa?

Minusta poistaminen on vähintäänkin asiallinen ratkaisu.

Huomataan että...[muokkaa wikitekstiä]

...Iina itse tuossa kerjää huomionosoitusta mikä lieneekin ihan selvää kaikille.