Keskustelu Wikipediasta:Artikkelitoiveet/Tekniikka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

mikä ihmeen rakennustekniikan moderaattori Jannex oikein on? Miksi termin "välppäys" pyyntö poistettiin? --sig

Koska siitä on jo artikkeli. --Jetman 2. kesäkuuta 2006 kello 10.59 (UTC)

Jäänsärkijä?[muokkaa wikitekstiä]

Mitäs tuo tekee "laivoissa"? Voihan sille tehdä uudelleenohjauksen "Jäänmurtaja"-artikkeliin, mutta eikös "jäänsärkijöitä" löydy lähinnä baareista? --EsaL-74 6. lokakuuta 2006 kello 08.03 (UTC)

Huvipuistolaitteiden nimet?[muokkaa wikitekstiä]

Linnanmäki on uudistanut muutama vuosi sitten kaikkien laitteidensa nimet suomenkielisiksi. Ainakin Top Spin on joku kieppi tai vastaava.

Öljyasiat[muokkaa wikitekstiä]

Öljykalvo, öljyn muodostama kalvo;

-Oletan, että tässä tarkoitetaan jotain polttomoottorin voiteluainekalvoa? Mielestäni öljykalvosta ei tarvita artikkelia, aivan sama jos kirjoittaisi vesilammikosta juttua ja miten sadevesi valuu katolla muodostaen kalvon... sori, oli pakko verrata :P Noh, tämä artikkeliehdotus ei ole minusta mitenkään olennainen, eikä siitä välttämättä saa riittävästi (järkevää) aineistoa. Eli voi heittää "Aiheet joista emme todennäköisesti tarvitse artikkelia" tai muuten vain kadottaa koko ehdotelman.

Öljyntislaus, öljyn jakaminen ryhmiin;

-Löytyy "Öljynjalostus"-artikkelista alaotsikkona. Ehkä olisi parempi ensin laajentaa sitä jalostus-artikkelia, ja vasta sen jälkeen siirtää osa omalle sivulleen.

--Cornholio 25. maaliskuuta 2010 kello 14.56 (EET)

Portable application[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko tuo "Siirrettävä ohjelma" (en. Portable application) olla myös ehkä Kannettava ohjelma? Se voisi kuvata sitä, koska tuolla alkuperäisellä termillä tarkoitetaan ohjelmaa, jota voi kuljettaa mukana esim. muistitikulla. Ihminen15 25. tammikuuta 2011 kello 15.42 (EET)