Keskustelu:Zezenia Online

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Tältä sivulta löytyy kaikkea hyödyllistä tietoa tästä kyseisestä verkkopelistä, joka auttaisi heitä ymmärtämään siitä enemmän. Siinä ei ole mitään mainostavaa eikä myöskään mitään joka rikkoisi sääntöjä, Aiheesta muualla linkki on myös lisätty joka johdattaa tämän viralliselle verkkosivustolle ja ajan mukaan aihetta parannellaan.

Zezenia on myös peli joka soveltuu molemmille Windows ja Linux pohjalle joka maksimoi sen hyödyn. Pyydän siis vain oikeutta ihmisille tietää enemmän tästä pelistä ja sen historiasta myös Wikipedian kautta, niinkuin monelle muullekkin pelille on oikeutettu. Vastaava peli löytyy Wikipedian artikkelista joka käsittelee peliä nimeltä Tibia.

Toivon että päätäisitte myöntää luvan myös Zezenialle ja kaikille sen pelaajille! Kommentin jätti 83.185.40.166 (keskustelu – muokkaukset)

Kiitos vastauksestasi ja linkeistä. Voisitko vielä etsiä muunkielisiä Wikipedia -sivuja tästä pelistä ja tehdä niistä kieltenväliset linkit. Etsin Googlella yhdistelmää "Saucer Software Zezenia Online". Kyseinen haku tuotti vain 36 tulosta, joista yli puolet oli roskaa, joten voisitko tarkistaa, pitääkö yrityksen nimi paikkansa. Artikkeliin pitäisi lisätä myös viitteet.

Sivun PageRank -arvo näyttäisi olevan vain 2/10, mikä tarkoittaa melko alhaista merkittävyyttä. Esimerkiksi mainitsemasi Tibia-pelin sivun PageRank on 5/10. Tiedätkö mitään Zezenia Onlinen kävijämääristä ym. tilastoista? Tämä auttaisi arvioimaan pelin merkittävyyttä. Useimmat pelit eivät ole nimittäin merkittäviä.

Olet tehnyt paljon työtä artikkelin eteen, ja se on hieno asia. Uskon että voimme säilyttää artikkelin, jos teet mainitsemani asiat.

P.S. Muistathan aina allekirjoittaa viestisi painamalla työkalurivin allekirjoitusnappia (kynä joka kirjoittaa tekstiä). Näin näemme helpommin, kuka viestin on kirjoittanut, eikä muiden tarvitse tehdä työtä allekirjoituksen lisäämiseksi.

--Juusohe 8. kesäkuuta 2010 kello 09.34 (EEST)[vastaa]

Muiden pelaajien avun myötä sivu on nyt parannettu.

--Samppasoni 8. kesäkuuta 2010 kello 22.34 (EEST)[vastaa]

Kiitos. Otin nyt tuon "merkittävyys"-mallinen pois.--Juusohe 9. kesäkuuta 2010 kello 08.27 (EEST)[vastaa]