Keskustelu:Zero Nine

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jatkoin jonkun aloittamaa tapaa linkittää yhtyeen levyt omina tietuinaan, jolloin väkisin syntyy kasa levy-tynkiä. Wiki-vasta-alkajana en heti uskalla ruveta rakennetta muuttamaan, mutta olisiko aiheellista ympätä diskografia suoraan yhtyeen tietoihin (vrt. esim. The Rasmus)?

Kannattaa alkuun ympätä tiedot yhtyeen artikkeliin ja jos se alkaa paisua pitkäksi, niin erottaa levyt omikseen. Sikäli mukavampi että kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa eikä ripoteltuina pitkin eri artikkeleita. Muista myös allekirjoittaa viestisi kirjoittamalla ~~~~ tai käyttämällä muokkausruudun yläreunan toisiksi viimeistä painiketta. :) – linnea 8. tammikuuta 2006 kello 21:04:34 (UTC)
Kiitoksia. Turhat levylinkit poistui jo roskana, ja uskallan ehkä siirtää laajemmatkin levytiedot yhtyeen tietoihin kunhan ehdin (ellei joku muu ehdi ensin). Ja tällä kertaa allekirjoituksella :) --leenai 9. tammikuuta 2006 kello 10:55:23 (UTC)

heyp. Huomauttaisin että zero ninehän on tehnyt myös Verkko Heiluu nimisen biisin joka on oulun kärppien tunnari ollut jo kauan. sittä pitäis olla maininta. Ja sivusta vois ilmaista myös että Sentenced yritti syrjäyttää sen Routa Sydän nimisellä biisillä oisko ollu 2003 tai jotain. :P Kommentin jätti 213.216.241.216 (keskustelu – muokkaukset)

hm... kukahan tää Juha Ollila on? Olen bändiä seuraillut 80-luvun puolesta välistä, eikä mitään havaintoa - aina on Korpela ollut rummuissa. Joku viite/selitys olis syytä tälle extrarumpalille olla, jos joku sen palauttaa (onko tuurannut jossain vaiheessa, vieraillut jollain levyllä tms?). --leenai 19. heinäkuuta 2010 kello 10.12 (EEST)