Keskustelu:Yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailut 2007

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni sivun ulkonäkö on kamala, kun kuvia on tungettu tulostaulukoiden sisään. Mikäli kuvat halutaan lajien tulosten yhteyteen, ehdotan, että siirrymme de-wikin malliin, jossa kuvat ja selostukset saa helposti tulostaulukkojen oikealle puolelle. --Jannex 29. elokuuta 2007 kello 11.57 (UTC)

Kokeilin, [1] (en muuttanut tuloshyllykön kattoa, josta nuo otsikot pitää muuttaa). Näytti ihan näpsäkältä. Käy minulle. -tKahkonen 29. elokuuta 2007 kello 17.24 (UTC)
Olen vastuussa kuvien tunkemisesta. De-versio näyttää hyvältä, itsekin mielelläni haluaisin koko loppukilpailun tulokset näkyville, eikä vain mitalisteja. Tuohon formaattiin olisi vaan vielä mukava saada tila jonkunlaiselle lyhyelle selosteelle. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 30. elokuuta 2007 kello 09.19 (UTC)

Tällainen ehkä:

Laji Sijoitukset Selostus
[[{{{1}}}|{{{2}}}]]
{{{3}}}
Kultaa {{{4}}} {{{5}}} {{{10}}}
Hopeaa {{{6}}} {{{7}}}
Pronssia {{{8}}} {{{9}}}
jne asdf asdf

Värejä voi säätää. -tKahkonen 30. elokuuta 2007 kello 12.06 (UTC)

Pistäpäs takaisin. Tuota mallinetta kun käytetään muuallakin ja niistä osa hajos ja niissä ei ole selostuksia ollenkaan joten näyttää hieman hölmöltä. paras olisi varmaankin jos tekis tätä varten omansa tjps. --Anr 30. elokuuta 2007 kello 13.46 (UTC)
Joo, ne hajosivat missä oli käytetty rivinvaihtoa tulosriveissä. Mutta nyt toimii. Ja ulkoasua voi säätää: värejä haalentaa, poistaa reunukset selostuksen ympäriltä. Ja muille sijoituksille voi lisätä paikat, jos sitä välttämättä halutaan. -tKahkonen 30. elokuuta 2007 kello 13.59 (UTC)
Nimet olis mielestäni parempi olla valkoisella pohjalla, musta teksti varsinkin pronssisijoilla näkyy hieman heikosti. Taustavärin vois laittaa pelkästään mitalin taakse. --Anr 30. elokuuta 2007 kello 15.28 (UTC)
Itse kannattaisin jonkinmoista kompromissia värien osalta. Nykyiset ovat turhan tummat, mutta kokovalkoiset tarpeettoman tylsän yhdenmukaiset - eli ehkä haaleammat taustavärit, jotka kuitenkin symboloivat eri mitalisijoja, mutta eivät silti sotkeudu itse mitalin väriin. Eli selostusosioon tässä versiossa menisivät mahdolliset kuvat? Joissakin tapauksissa tarpeeseen voisi tulla myös paikka linkille ulkoiseen raporttiin, pidempään tulosliuskaan tms. En tiedä miksi, mutta koettaessani lisätä linkkejä noihin bokseihin homma ei toiminut. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 30. elokuuta 2007 kello 20.26 (UTC)
Muutin sitä väritystä jo muutama tunti sitten, varmaan kannattaa päivittää välimuisti. Ja linkkienkin lisääminen toimii minulla. (alla testi) -tKahkonen 30. elokuuta 2007 kello 20.38 (UTC)
Laji Sijoitukset Selostus
Laji, näkyvä teksti
Päivämäärä
Kultaa Kahkonen 1. tulos linkki
Hopeaa 2. 2. tulos
Pronssia 3. 3. tulos
 

Seuraavista kisoita pitääs varmaan kirjoittaa kisakirja wikikirjastoon niin ei tarvis ihmetellä muotoiluiden yms. kanssa..:) --Anr 30. elokuuta 2007 kello 21.04 (UTC)

Jep. Nyt näyttää jo paremmalta. Muutama asia itselläni on vielä toivelistalla:
  • Lajien väliin joko tyhjä rivi tai paksu viiva, mielestäni aivan peräkkäin olevat kultahopeapronssirivit muodostavat sekavan kokonaisuuden.
  • Ei koske suoraan noita mallinteita, mutta luettavuuden parantamiseksi maitten nimistä tulisi saada linkit veke. Ne ovat kuitenkin tällaisessa yhteydessä yhtä epäolennaisia kuin vuosiluvut monissa artikkeleissa. Jos haluaa jostain syystä haluaa Asafa Powellin innoittamana tutustua Jamaikan kulttuuriin, käy se urheilija-artikkelin kautta kahdella klikkauksella. Yhden klikkauksen takia ei kannata uhrata näiden artikkeleiden luettavuutta. Täytynee pyytää mallinnepyyntösivulla. (JK. uudet värit ovat benissimot) --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 30. elokuuta 2007 kello 21.40 (UTC)
Mielestäni koko maan nimen voisi jättää pois, pelkkä lippu riittää, mikäli siinä on alt-teksti, eli hiiren vieminen lipun päälle näyttäisi maan nimen, jos lippu ei ole tuttu. --Jannex 2. syyskuuta 2007 kello 07.05 (UTC)
Mietin juuri ihan samaa. Tukkona tässä on keskeneräinen maalippu-malline (kts. mallinneluontipyynnöt), joka pitäisi saada hoonattua vastaamaan enkunkielisen monipuolisempaa. Ja tuohon mallinteeseen tämän sivun osalta nimenomaan optio, jossa osoittamalla lippua valtion suomenkielinen nimi tulee näkyviin. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 2. syyskuuta 2007 kello 07.16 (UTC)


Malline:Tulosrivi ja sijojen 4-8 lisääminen[muokkaa wikitekstiä]

kts. Keskustelu mallineesta:Tulosrivi. --NeofelisNebulosa (моє обговорення) 2. syyskuuta 2007 kello 07.02 (UTC)

kuulantyöntö[muokkaa wikitekstiä]

Minkäs takia Andrei Mih’nevitšin nimeä palautellaan mitalistiksi? --Otrfan (keskustelu) 9. elokuuta 2013 kello 20.48 (EEST)[vastaa]