Keskustelu:Yksilönvapaus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

No, kyllähän nyt hyvä ihme yksilönvapaudet-artikkelissa holhousvaltiosta puhutaan? Eikö se sitten ole yksilönvapauksien vastakohta? Onko värittynyttä puhua kansalaisoikeudet -artikkelissa poliisivaltiosta? Nyt en oikein ymmärrä. --Toni 17. marraskuuta 2004 kello 23:30 (UTC)

Miksi minun lisäämä linkki Lintukotoon poistettiin? Kyseessä on yksilön vapautta kannattava nettisivu. -Maailman neroin tyyppi 5. tammikuuta 2007 kello 11.04 (UTC)

Sivu on erittäin liberalistisesti ellei suorastaan libertalistisesti painottuneessa kuosissa! Kapea-alaista ja ei-neutraalia luonnehdintaa käsitteestä.--Jus 20. tammikuuta 2007 kello 15.07 (UTC) - Ensiavuksi lisätty linkkejä.--Jus 20. tammikuuta 2007 kello 15.11 (UTC)

Vaihdoin mallineen neutraaliutta koskevaksi, koska se on tässä se pahin epäkohta. Lisänä edelliseen kommenttiini: näin iso asia vaatisi todellakin monipuolista käsittelyä ja ehdottomasti sitä, että esitettyjen käsitysten yhteydessä mainittaisiin aina se, mistä näkökulmasta tai ajatteluperinteestä käsin ne on esitetty. Nyt tätä ei ole ollenkaan, vaan lähes jokainen virke on esitetty yleisenä totuutena. Jospa joku käsitteen historiaa kunnolla tunteva tekisi tälle jotain. Itse olen jo käyttänyt aikaani vapauden käsitteeseen, enkä halua tuppautua tekemään samassa määrin kaikkia aihepiiriin liittyviä artikkeleita. --Jus 23. tammikuuta 2007 kello 21.46 (UTC)