Keskustelu:Yhteisötaide

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joitain huomioita tämän artikkelin parantamiseksi jatkossa

-Joitain kielioppivirheitä ja huonoja ilmaisuja korjattavaksi, esim. "taide alkaa tulla","melko paikallaan pysyvä tila"

Kuiskauksia-otsikon alla: "Ajatukset olivat omia, lainattu kirjoista ja lauluista" - kenen ajatuksia? Ehdotus: "joko osallistujien omia, lainattuja kirjoista tai lauluista"

One&Other: On liian yksityiskohtaisesti selitetty. Päivitettävä tämä osa. Kirjoitettava, mitä tapahtui, ei mitä on tapahtumassa.

Yhteisötaidetta lähellä olevia poliittisia suuntauksia -otsikon alla: -"Taidehistorian aikana on ollut paljonkin yhteisöllistä toimintaa" - ympäripyöreä, itsestäänselvä, onko tarpeellinen. -Situationistien kohdalla voisi tarkemmin kertoa, kuinka he liittyvät nimenomaan yhteisölliseen tekemiseen -artivismi-termiä voisi selventää tässä yhteydessä, koska käsite on vielä niin uusi suomen kielessä.

Video ja yhteisötaide: "Videon ja videotaiteen merkitys on tärkeä niin yhden taiteilijan ajattelussa kuin yhteisötaiteen välineenä" - mitä tämä tarkoittaa? Selvemmin voisi kirjoittaa.Kommentin jätti Tietotalkoolainen (keskustelu – muokkaukset)

IP-muokkaaja 93.106.207.142 poisti lähteen tietoja ja kirjoitti yhteenvetoon: "Poistin otteen Kuuselan kirjasta, jossa väitetään ilman tutkimusperusteluita että kävijät eivät saaneet hyötyä teamLab -näyttelystä. Sivuhuomio = teamLab eivät luokitse itseään yhteisötaiteeksi, vaan tekevät interaktiivisia digitaalisia teoksia." Palautin hänen muokkauksensa, koska poistetut tiedot ovat lähteen mukaisia. Ne pitäisi kumota luotettavalla tietolähteellä, ei mielipiteilyä.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 26. kesäkuuta 2020 kello 11.12 (EEST)[vastaa]