Keskustelu:Yhdysvaltain dollari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleisin merkitys?[muokkaa wikitekstiä]

Uudelleenohjasin dollarin täsmennyssivulle, josta linkki Yhdysvaltain dollariin. On enwikinkin mukainen. Meidän ei pidä olla amerikkalaisiakin kapeakatseisempia. USD ohjaa suoraan tänne. Mielestäni tässä on Wikipedian paikka olla tarkka sananvalinnoistaan ja valistaa lukijoitaan, jottei pelkästään ratsasteta "yleisimmällä merkityksellä". --Khaosaming 19. elokuuta 2007 kello 09.07 (UTC)

Dollarin seteli puuttuu[muokkaa wikitekstiä]

Miksi kuvissa ei ole yhden dollarin setelia? Artikkelin ylhaalla on, mutta tarkoitan kohtaa Yhdysvaltain dollari#Setelit. Siina on $2 jota loytaa vain hyvalla onnella. Kun $1 on vain Yhdysvaltain dollari#Kolikot kohdassa, niin joku luulee, etta se on enemman yleinen. Sita saa vain postista jos pyytaa (ja jos heilla on), mutta en ole nahnyt mitaan paperia niin paljon elamassa kuin $1 setelia! Baldwin040 28. elokuuta 2010 kello 03.56 (EEST)

Miksi puntamerkkejä?[muokkaa wikitekstiä]

Taulukossa Valtiot, jotka ovat sitoneet valuuttansa Yhdysvaltain dollariin esiintyy puntamerkkejä. En ymmärrä miksi. Vandalismia vai oikea syy?--Juha Kämäräinen 14. tammikuuta 2012 kello 11.37 (EET)