Keskustelu:Ydinenergianuoret

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poliittinen nuorisojärjestö?[muokkaa wikitekstiä]

Termi poliittinen nuorisojärjestö on kyllä tavattu liittää vain puolueiden nuorisojärjestöihin. Pitäisi siis kyllä keksiä parempi määritelmä, jos järjestön oma esittely ei kelpaa. --thule 14. maaliskuuta 2006 kello 20.50 (UTC)

Poliittinen nuorisojärjestö termi varmasti yhdistetään myös puolueiden nuorisojärjestöihin. Järjestö on kuitenkin poliittinen, siinä missä Eurooppanuoretkin. Järjestön jäsenetkin varmasti pitävät järjestöä poliittisena. jagesta 14. maaliskuuuta 2006 kello 20.55.
En minä järjestöä niin tunne, mutta en nettisivuilta nopeasti löytänyt luonnehdintaa ympäristöjärjestöksi, vaan törmäsin ensimmäisen yhdistyksen tarkoituspykälään, joka käsittelee muutakin kuin ympäristöä. "Energiapolitiikkaan vaikuttava nuorisojärjestö"? -Samulili 14. maaliskuuta 2006 kello 20.57 (UTC)
Ei minullekaan ole entuudestaan tuttu, mutta sivulla http://www.ydinenergianuoret.fi/yen.shtml sanotaan "Ydinenergianuoret on ympäristöjärjestö, joka korostaa ydinvoiman hyviä puolia koko elinkaaren osalta", jonka uskallauduin sellaisenaan laittamaan myös artikkeliin. Tuo "Energiapolitiikkaan vaikuttava nuorisojärjestö" kuullostaa ihan ok. --thule 14. maaliskuuta 2006 kello 22.04 (UTC)

Kaikki edunvalvontajärjestöt jms ovat "poliittisia", kuten järkikin jo sanoo. Puoluepolitiikka ei ole ainut poliittinen järjestäytymistie. Jos yritetään tehdä terminologinen ero puoluejärjstöjen ja muiden välillä, olen nähnyt käytettävän termejä puoluepoliittinen vs yhteiskunnallinen järjestö. Kommentin jätti 84.251.178.249 (keskustelu – muokkaukset).

Vieläkö hengissä?[muokkaa wikitekstiä]

PRH:n yhdistysrekisterissä viimeisin rekisteröintitapahtuma on vuodelta 2008 [1]. Yhdistyksen omat nettisivut ei näytä olevan enää käytössä. Vieläkö henki pihisee tässä yhdistyksessä? Onko yhdistyksen kotisivut siirtyneet? Ei ainakaan Googlella löytynyt. –Kommentin jätti Erantala (keskustelu – muokkaukset) 3. syyskuuta 2012 kello 14:43:41‎

Eipä taida olla. Miten tällaisten kanssa pitäisi toimia? --Hermis (keskustelu) 30. huhtikuuta 2014 kello 18.15 (EEST)[vastaa]