Keskustelu:XAMPP

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten XAMPPin käyttö on irrallista jos sitä käyttää mediawiki-pohjaisen wikin rakenteluun omalla koneellaan ilman, että wiki on käynnissä ollessaan yhteydessä nettiin? Jos on tarkoitus saada jokin konkreettinen esimerkki XAMPPin käytöstä, niin miksi tällainen ei kelpaa? No, ei väkisin, tuskinpa kovinkaan innostunut olen Wikipediaa ylläpitämään. Itse asiassa kyllästyin jatkuviin artikkelien edestakaisin-vekslaamisiin kun asialliset artikkelit eivät saaneet olla rauhassa. --Evakonpoika (keskustelu) 15. syyskuuta 2012 kello 22.45 (EEST)

Joo ihan tottahan tuo lisäämäsi asia oli, ja ihan hyvin sen olisi siihen voinut jättääkin. Wikipediassa tiedoille pitää kuitenkin olla lähde. Varmaan jostain sellainenkin löytyy, tosin ei välttämättä juuri MediaWiki-esimerkkiin. --Stryn (keskustelu) 15. syyskuuta 2012 kello 22.55 (EEST)
Tietolähteeni ei kelpaa Wikipedian tietolähteeksi (kaverini mikrotukenani), hän sen minulle kertoi kun halusin PC:lle oman wikin, irrallisena netistä, joka siis pyörii XAMPPin avulla. Kokoan sinne vuosikymmenten varrelta tietojani. --Evakonpoika (keskustelu) 16. syyskuuta 2012 kello 23.06 (EEST)