Keskustelu:Windside

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisäsin artikkelin koska Windside on yksi harvoista Suomessa tuuliturbiineja valmistavista yrityksistä. Lisäksi yritys on patentoinut valmistamansa turbiinityypin. Tuulivoima ja siihen liittyvät yritykset ovat merkittäviä tänään ja niiden merkitys vain lisääntyy ilmastonmuutoksen yhä edetessä. Yrityksellä on takanaan jo yli 20 vuotta kestänyt historia. Lisäsin vielä Aiheesta muualla otsikon alle linkin yrityksen kotisivulle, josta poimin faktat artikkeliin. Tot 20. lokakuuta 2007 kello 18.24 (UTC)

Poistin merkittävyysmerkinnän. Vähintään firman kehittämä turbiinityyppi on kansainvälisestikkin merkittävä keksintönä ja se lienee merkittävä myös yhtenä suomalaisen teollisuusmuotoilun ikonina. Voisit kyllä kirjoittaa hieman pidemmän artikkelin, kun kerran tästä varmasti matskua löytyy. --Zache 20. lokakuuta 2007 kello 19.15 (UTC)
Hyvä! Tarkoitus on laajentaa artikkelia. Artikkelin kirjoittaminen on ollut minulla mielessä jo melkein puoli vuotta ja nyt ajattelin, että homma ei valmistu koskaan jos en laadi siitä ensimmäistä versiota. Windside on firmana mainittu muutamassa Wikipedian artikkelissa, joten itse firmastakin on hyvä löytyä artikkeli. --Tot 20. lokakuuta 2007 kello 19.46 (UTC)
Hienoa, että kunnon perustelut artikkelin säilyttämiselle löytyivät heti ja artikkeli kehittyy. Alkuperäisestä tyngästä ei kun osannut erottaa mitään erityisen merkittävää. --Ras 21. lokakuuta 2007 kello 15.29 (UTC)

Windsiden tuoteen yhteydestä Savoniuksen turbiiniin (Windsiden turbiini on yksi Savoniuksen turbiinin toteutus) voisi kirjoittaa kanssa. --Zache 21. lokakuuta 2007 kello 16.55 (UTC)