Keskustelu:Will Durant

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

William vietti kesän työskentelemällä aloittelijana New York Journal -lehden kirjeenvaihtajana, mutta ei pitänyt sitä mielenkiintoisena ja osallistui latinalaisen, ranskan, englannin ja geometrian hiljaiseen opetukseen Stanhallin yliopistossa South Orangessa, New Jerseyssä. Hän aloitti uskonnollisen koulun 6-vuotiaana, mutta jätti koulun siirtymäkirjassa kuvatuista syistä. Siitä uskonnosta lähtien hän liittyi New Yorkin radikaalimpiin uudistajiin ja tuli pääopettajaksi ja opettajaksi Ferrar Modern Schooliin (1-5), joka on vapauskoulutuksen koe. Yhdeksän vuoden aikana hän matkusti Euroopasta Killarneyyn, Irlantiin, Jaltaan, hänen ystävystyneensä ja hänen horisontinsa kehittäneen Alden Friedmanin kustannuksella. Hän tuli Columbian yliopistoon vuonna 1937 ja opiskeli biologiaa Morgenin ja Calkinsin alaisuudessa sekä Woodbridgen ja Deweyn valvonnassa filosofiassa. Hän sai tohtorin tutkinnon ja opetti filosofian yliopistossa vuoden ajan. Järjesti Libertemble-koulun kello 7 ja muutti sen nuorisokehityskeskukseksi. Filosofian historian menestyksen myötä hän hylkäsi opetusuransa ja vakuutti minut 8-vuotiaana omistamaan koko elämänsä sivilisaation historian kirjoittamiseen. Hänen tärkein teoksensa on sivilisaation historia, 4-osainen sarja, jonka kirjoitti hänen vaimonsa Ariel Durant. Tässä kirjassa hän on pystynyt luomaan uuden historiografiakoulun käyttämällä muiden historioitsijoiden teoksia (Herodotosta Arnold Twainbyyn), jotka ovat eläneet kirjallisen inhimillisen historian alusta lähtien.

Toisin kuin muut historioitsijat, joiden painopiste oli yksinomaan historiallisissa tapahtumissa ja inhimillisen sivilisaation kulussa, hän kiinnittää huomiota myös sivilisaation tekijöihin koko historian ajan. Lainaus on seuraava: "Sivilisaatio on joki, jolla on kaksi rantaa" 1. Tämä lainaus tarkoittaa, että historioitsijat kiinnittävät historiansa aikana suurta huomiota jokiin, jotka ovat yleensä pyörteitä ja jotka eivät salli oikeita tulkintoja. Sen sijaan hän ehdottaa toista näkemystä, jossa historian ja sivilisaation reunat (rannat) voivat olla yhtä tärkeitä kuin itse historian teksti. Hänen mukaansa kaikki ihmiset, jotka historian aikana rakensivat taloja ja veistoksia ja sävelsivät runoutta, osallistuivat myös sivilisaation muodostumiseen. Historiassaan, jonka hän kirjoitti elämänsä viimeisinä vuosina, Will Durant sanoo, että kansakuntien historia on kirjoitettava uusien tieteellisten ilmiöiden valossa.

Iranissa tunnetuista teoksistaan ​​löytyy kaksi muuta teosta, filosofian historia ja filosofian nautinnot, kääntäjä tri Abbas Zariab Khoi. (Kirja hänen kulttuurihistoriasta Iranissa on julkaistu viidessä osassa tieteellisiä ja kulttuurisia julkaisuja)

Vaikka hän halusi tulla papiksi, hänellä oli tausta useimmissa tieteissä, biologiasta koulutukseen. Mutta luettuaan Spinozan etiikkakirjan, hän jatkoi filosofiaa, jatkoi tohtorintutkintoaan, tuli yliopistoprofessoriksi ja kirjoitti monia filosofisia kirjoja.

Henry Thomas omistaa luvun vanhimmille filosofille ja kirjoitti: "Hänen suurin filosofinen työ oli ilmaista monimutkaisia ​​filosofisia ajatuksia yksinkertaisella kielellä. Hän otti filosofian tavallisten ihmisten ulottumattomissa ja teki sen kaikille ymmärrettäväksi."

Mutta kaikki tämä ei tyydyttänyt Durrantia vasta lupauksensa "tyydyttää uteliaisuus" jälkeen hän matkusti kirjoittaakseen kirjan filosofiansa historiasta, jota yliopistofilosofit ja kriitikot ihaillut, ja hänen kirjansa.

Sitten Durant päätti kirjoittaa maailman sivilisaation historian. Hänen vaimonsa Ariel (entinen yksi hänen opiskelijoistaan) auttoi häntä kirjoittamaan tämän kirjan matkustellessaan hänen kanssaan.

Hän matkusti ympäri maailmaa kirjoittaakseen jokaisen kirjan luvun Egyptistä ja Iranista Siperiaan ja Japaniin. Hänen määränpäänsä oli kirjoittaa ensimmäinen osa sivilisaatiota koskevasta historiallisesta kirjasta nimeltään "Orient, sivilisaation kehto". Ensimmäisen osan julkaisemisen jälkeen hänen matkansa ympäri maailmaa alkoi viiden vuoden ajan. Lopuksi, osassa 2 hän viimeistelee kirjojensa kaikki kuusi osaa ja kirjoittaa matkansa.