Keskustelu:Werner Rathmayr

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minulla on muistikuva, että Rathmayr kuului kyllä Itävallan olympiajoukkueeseen Albertvillessä, mutta kaatui ennen varsinaista kilpailua (olisiko ollut koekierroksella) – ja kisat jäivät siihen. Tai sitten se kaatuminen tapahtui jossain muussa kilpailussa... Tuntuisi aika käsittämättömältä, ellei mäkiviikon kolmostila sekä neljä maailmancup-voittoa olisi riittänyt olympiapaikkaan... --Quinn 8. tammikuuta 2008 kello 21.23 (UTC)

Voin vielä illemmalla (aamummalla) tehdä tarkistuksia omista arkistoistani, mutta http://www.skijumping.at/werner.html puhuu nichtnominierungista. Onhan niitä kunnon lopahtamisia tapahtunut muulloinkin ja usein juuri kaatumisten jälkeen. --Lax 8. tammikuuta 2008 kello 21.43 (UTC)
Kaatumisesta ei löytynyt merkkiäkään, joten ilmeisesti kunto vain lopahti ilman näkyvää syytä. Kisajoukkueeseen hän kuitenkin kuului. Turun Sanomissa kerrottiin Höllwarthin hypänneen pitkälle Albertvillen toisissa harjoituksissa, ja kolmansissa harjoituksissa, joista Höllwarth ja Vettori oli vapautettu, hyppäsivät Kuttin ja Felder itävaltalaisista parhaiten, joten Rathmayr ja Goldberger jäivät sivuun. Joukkuemäkeen ei joukkuetta vaihdettu (harjoituksista en löytänyt tuloksia), joten Rathmayr pakkasi tavaransa ja lähti kotiin, kuten artikkelissa nyt mainitaan. --Lax 9. tammikuuta 2008 kello 12.11 (UTC)
Okei, hienoa että löysit totuuden. Voi olla, että se kaatuminen on ollut vain meikäläisen unta, ei pysy kaikki muistissa kuuttatoista vuotta. :D --Quinn 9. tammikuuta 2008 kello 12.16 (UTC)