Keskustelu:Volkswagen Group

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Keskustelu:Volkswagen AG)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kysymys asiaa tunteville: Eikö Porsche:kin kuuluisi tuohon listaan - vaikkakin Porsche on VAG:n tytäryhtiö ja omistaa konsernista merkittävän osuuden

Porsche ei kuulu VAG yhtymään joten sitä ei luonnollisesti mainita tässä yhteydessä. Porsche itse asiassa omistaa koko Volkswagen konsernista yli 30% joten voisi sanoa VW:n olevan Porschen tytäryhtiö. Argus 26. kesäkuuta 2007 kello 12.19 (UTC)

VAG-lyhennettä ei ole ollut olemassa yli kymmeneen vuoteen, siis virallisesti. Älkää siis viljelkö sitä enää. Kommentin jätti Ideaikea (keskustelu – muokkaukset).

Kestää aikansa kunnes se jää pois ihmisten puheista, kaikki kuitenkin tietävät mitä tarkoitetaan. Tekniikan Maailmassa käytettiin aivan viime vuosiin asti konsernin autoista puhuessa VAGia. Argus 31. heinäkuuta 2008 kello 14.44 (UTC)

Artikkelissa oleva viittaus jakoketjuongelmiin on epämääräinen. Ko. asian käsittely saa mielestäni suhteettoman suuren roolin kun otetaan huomioon yrityksen vuosikymmenien mittainen toiminta tämän ongelman koskiessa lähinnä lähimpää vuosikymmentä. Ei myöskään täsmennetä sitä että ongelma koskee TSI-bensiinimoottoreita ja että ko. ketjullista tyyppiä ei enää käsittääkseni valmisteta. Tunnen toki asian ja mielestäni sitä ei tule suinkaan salailla, kuten tehdas tekee. Argus (keskustelu) 23. toukokuuta 2015 kello 20.56 (EEST)[vastaa]