Keskustelu:Vihreät Niityt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jaettava ja pian[muokkaa wikitekstiä]

Tästä vuodesta alkaen kyseessä on kaksi täysin eri tapahtumaa, kuten verkkolinkeistä näkee. Artikkelista taas asian voi tulkita niin, että Kiuruvedellä ei järjestetä iskelmätapahtumaa enää. Kiuruvedellä julkaistavasta paikallislehdestä Kiuruvesi voi sitten lukea syistä. Lyhyesti se meni niin, että järjestäjien ja Kiuruveden kaupungin välillä tuli ristiriitaa mm. kaupungin tapahtumalle antamasta taloudellisesta tuesta. Samaa ristiriitaa oli jo viime vuonna. Kantaa ottamatta kuitenkin, tapahtumilla ei ole mitään muuta yhteistä kuin tapahtuman tunnuksessa käytetty väriyhdistelmä. --Juha.EBT 13. toukokuuta 2008 kello 01.00 (UTC)

Kumpi tapahtuma vastaa enemmän alkuperäistä Vihreät Niityt -tapahtumaa ja jatkaisi näin ollen Vihreät Niityt -artikkelina? Vai onko Vihreät Niityt -tapahtumaa enää olemassa? Jee 12. heinäkuuta 2008 kello 09.30 (UTC)

Tarkennusta edelliseen[muokkaa wikitekstiä]

"Kiuruvesi" -lehteä on tulkittu väärin. Ristiriita ei ollut tapahtuman järjestäjän Vihreät Niityt Oy:n ja kaupungin välillä, vaan Reijo Gladin ja kaupungin välillä. Ristiriita tuli siitä kun Glad halusi tosiasiassa tukirahat viedäkseen tapahtuman muualle ja siihen eivät kaupungin päättäjät luonnollisestikaan suostuneet, vaan tuki myönnettiin tapahtumaa jo vuosia järjestneelle Vihreät Niityt Oy:lle.

Julkisuuteen joltakin taholta tulleista harhaanjohtavista tiedoista huolimatta Vihreät Niityt Oy järjestää 16 - 20.7.2008 kymmenennen kerran ne aidot ja oikeat "Vihreät Niityt" iskelmämusiikkitapahtuman. Lisää tapahtumasta linkistä www.vihreatniityt.net . Tervetuloa sankoin joukoin viihtymään hyvän musiikin pariin aidoille vihreille niityille suomen ykkös maito- ja lihapitäjään Kiuruvedelle.

En tuohon laittanut kyseisen henkilön nimeä, koska kyse oli kuitenkin teoriassa järjestävän tahon, ei yhden nimetyn henkilön välillä olleista erimielisyyksistä. Tietokirjassa oleva neutraali ilmaisu vaatii, että päätelmiä ilman selvästi mainittua lähdettä ja siinä yksiselitteisesti asiasta kerrottuna ei voi sellaisenaan käyttää. (huh huh, olipas sekavasti ilmaistu.) Kuten tiedät, ristiriitoja on ollut jo monta vuotta kaupungin taloudellisen tuen määrästä. Kaupungilla liikkuvien juttujen perusteella juuri mainitsemasi henkilö on syyllinen kaikkeen riitaan, mutta missään sitä en muista nähneeni julkisesti kenenkään allekirjoittamana. --Juha.EBT 13. kesäkuuta 2008 kello 21.28 (UTC)

Tämä kyseinen henkilö on jo vuosia halunnut siirtää tapahtuman milloin minnekin Kiuruvedeltä ja juuri se on tuottanut riidat ja ongelmat. Kiuruveden kaupungin tuki olisi kelvannut ja sillä rahalla tapahtuman siirto muualle olisi ollut taloudellisesti helppoa. Tähän Kiuruvedellä ei ole luonnollisesti suostuttu ja koska tällä kyseisellä henkilöllä on suhteita paikallisradioihin, niin hänen oma näkökantansa asiasta on levinnyt yleiseen tietoisuuteen liiankin hyvin.

Nyt, kun hän on lähtenyt Kiuruvedeltä ja toivottavasti lopullisesti (Kaikkien Kiuruvetisten toive) Vihreät niityt Oy järjestää entistä paremmat ja toimivammat iskelmämusiikin tapahtumat. Himoksella iskelmätapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, senhän jo tajuaa tyhmempikin ja siellä ei ole vihreitä niittyjä kuin golfkentällä.

Hakkivoxin tapaus (poistettu artikkelista)[muokkaa wikitekstiä]

Viihdetoimisto Hakkivox on riitauttanut perinteisen Iskelmä Laulun SM Kilpailun, jonka on perustanut vuonna 1955 Toivo Kärki, silloisessa Musiiki Fazerissa. Hakkivox on järjestänyt jo useampana vuotena ko kilpailua. Ko kilpailu on kahteen kertaan rekisteröity aputoiminimeksi Hakkivoxin ja sen omistajatahon toimesta. Ensimmäisen kerran jo vuonna 2006. Hakkivoxilla ja sen taustavoimilla on dokumentit ko kilpailun osalta, jota se toivoo myös Extraviihteeltä. Extraviihde on väittänyt jättäneensä ko kilpailun nimen tavaramerkkirekisteriin 6.3.2008. PRH:n tavaramerkkirekjisteristä ei löydy Extraviihteen rekisteri-ilmoitusta. (Tähän tarvitaan selkeä viite, ennen kuin se voidaan palauttaa artikkelin puolelle. Jee 12. heinäkuuta 2008 kello 09.27 (UTC))