Keskustelu:Vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eikös se ole vastaus kysymykseen elämästä, maailmankaikkeudesta ja muusta sellaisesta? Nikke 2. tammikuuta 2006 kello 09:17:02 (UTC)

Kyllä, myös: Lopullinen vastaus kysymykseen elämästä... Versioita löytyy useita kuunnelmista, kirjoista ja eri käännöksistä. Minä en ainakaan tiedä, onko joku niistä "virallinen". Laitoin artikkelin nimeksi tämän, koska se on yksi lyhyimmistä ja usein käytetty. Artikkelin voi varmaan nimetä uudelleen, jos joku muoto on huomattavasti yleisempi. Pääasia minun mielestäni on, että tarvittavat uudelleenohjaukset toimivat. --[boxed] 2. tammikuuta 2006 kello 10:05:46 (UTC)

Eikös sivulla ole muutamia virheitä, kuten esimerkiksi tuo vastauksen saaminen; oliko se muka varmasti oikea kysymys? Artikkelista saa sen kuvan, kuin se olisi ainoa ja oikea. Ja vaikka tuo nyt ei ole niin merkittävä, niin eikös kirjsarjan nimi ole 'Linnunrata' ja ensimmäisen kirjan nimi 'Linnunradan käsikirja liftareille'? KatkaChee 29. huhtikuuta 2007 kello 15.34 (UTC)

Kyllä näin on, ja miksi tuolla lukee, että kysymys on keksitty, koska itse en kyllä sitä ole koskaan nähnyt, että mikäköhän se on? Ja noista lähteistä sen verran, että eiköhän tuo kirjasarja Linnunrata ole tuo lähde...   Black Eagle  4. kesäkuuta 2007 kello 09.03 (UTC)
Tämä kaikkki on pelkkää humpuukia ja huijausta. --Voldemort 6. kesäkuuta 2007 kello 20.46 (UTC)

Onhan tämä merkittävä, Googlen laskinkin tuntee tämän: [1] ;) Kyse siis on Douglas Adamsin Linnunrata-trilogiasta (5 osaa) --Miiro 27. lokakuuta 2007 kello 18.15 (UTC)