Keskustelu:Varavoima

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisäsin linkit kahteen englanninkieliseen artikkeliin "Peaking power plants" sekä "Load following power plant", jotka ovat kaksi eri tyyppistä säätövoimaa. Jos jollain on asiasta parempaa tietoa (jompaa kumpaa ei lasketa säätövoimaksi, tmv), niin muuttakoon. --Jhelleranta 5. joulukuuta 2008 kello 19.42 (EET)

Tämä artikkeli on virheellistä tietoa, niin kuin kahdesta täysin eri asiaa tarkoittavasta englanninkielisestä linkistä voi havaita. Tässä on niputettu säätövoima ja varavoima, niin kuin asiaa tuntemattomat usein tekevät. Toivottavasti joku jaksaa tehdä perusteellisen remontin, itse en ehdi. Begemot 23. joulukuuta 2008 kello 13.14 (EET)
Artikkelin vanha sisältö siirretty varavoima-artikkeliin ja uudelle säätövoima-artikkelille kirjoitettu uusi määrittely. vilkapi 24. joulukuuta 2008 kello 12.55 (EET)
Begemontin kommentti tässä yllä täysin aiheellinen, wikipedian sekä säätö- että varavoimasivut vaatisivat hieman hienosäätöä, joltain jolla on osaamista ja aikaa. –Kommentin jätti 195.148.173.220 (keskustelu)
Artikkelin en-wiki linkki Peak demand (huippukysyntä) on väärin. Varavoimalle ei en-wikissä taida olla ihan sopivaa linkkiä. Aihe kuuluu alueeseen CIP ja sen sisällä sähköntuotannon varmuuteen. Peak demand on suomeksi huippuvoima ja tämä artikkeli fi-wikistä puuttuu. Virheellinen linkki taitaa olla parasta poistaa. Vilkapi (keskustelu) 27. toukokuuta 2018 kello 19.56 (EEST)