Keskustelu:Uusi julkisjohtamisen oppi

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä teksti on voimakkaasti asenteellinen ja sisältää argumentteja ja toteamuksia ilman mitään valideja perusteita, tai lähteitä. Pistäisin muutaman viimeisen kappaleen kokonaan hylkyyn!

Tämä ja New Public Management pitäisi yhdistää, mutta en ole ihan varma mille nimelle. Ainakin "uusi julkisjohtaminen" antaa enemmän hakutuloksia kuin "uusi julkisjohtamisen oppi" tai "uuden julkisjohtamisen oppi", mutta myös englanninkielinen termi on käytössä suomalaisissa teksteissä. --Hrrkrr31 23. marraskuuta 2009 kello 01.08 (EET)

Ilman muuta NPM pitäisi yhdistää tähän. "Uusi julkisjohtaminen" on minunkin mielestäni vakiintumassa suomalaiseksi termiksi. --Neander 24. marraskuuta 2009 kello 15.45 (EET)
Suomalaista sanaa tulee käyttää suomalaisessa Wikissä ennemmin kuin ulkolaista NPM-lainausta. Uusi julkisjohtamisen oppi on virallinen termi, uusi julkisjohtaminen sen lyhenne. Ehdottaisin että nykyisen otsikon alle lisätään nämä kaksi muuta - nykyinen NPM-artikkeli poistetaan ja lisätään ohjaus tälle sivulle.(Mongoli 30. marraskuuta 2009 kello 19.05 (EET))