Keskustelu:Univelka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tällainen kummajainen tuli vastaan tästä artikkelista: "Fyysinen väsymys poistuu ja samalla päivällä opitut asiat tallennetaan pysyvään muistiin." Eiköhän ne tallennu ihan hereillä ollessa muistiin. Tosin kyllä ihmisen aivot kehittyvät nukkuessa, mutta eivät tallennu muistiin. Ei nyt sekoiteta tietokonetta ja ihmistä keskenään. Tietokone tallentaa RAM muistista tietoa kovalevylle, ihmisellä menee(lähes?) kaikki tieto sinne aivosolujen saloihin heti. Ei erillistä yöllistä varmuuskopiointia.

Hölmöys, korjatkee miten parhaaksi näette.

Arvostelja 6. elokuuta 2008 kello 02.52 (EEST)[vastaa]

Univaje lapsilla -osa on käsittämättömän epälooginen. Samaa asiaa toistellaan montaa kertaa eri kappaleissa, välillä eri muodossa ja välillä ihan samalla tavalla kirjoitettuna. Joku voisi korjata loogisemmaksi tuon. Todella hankalalukuinen osa artikkelia tuossa muodossa. Jupstejuho (keskustelu) 8. heinäkuuta 2012 kello 19.02 (EEST)[vastaa]

Univaje ja media -kappaleessa ei ole minkäänlaisia lähteitä. Kirjoitus kuullostaa lähinnä joltain asenteelliselta vanhempainilta-esitteeltä viime vuosituhannelta. Käyttäjä:Nimetön 8. elokuuta 2020 kello 21:53 (EEST)