Keskustelu:Tylypahka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


...Koululla on vahvat suojaukset ympärillään, jotta jästit (taikuutta osaamattomat) pysyisivät poissa...

Mitä nyt minä olen lukenut Pottereita, niin ottaisi esille myös ns. Surkit, jotka ovat näissä kirjoissa syntyneet "taikuriperheisiin", mutta eivät kuitenkaan osaa taikoa. Täsmennän tämän artikkeliin.

--Rusina 18. heinäkuuta 2005 kello 20:02:48 (UTC)

Eikös "peikko" arvosanana ollut vain Weasleyn vitsailuja? -tKahkonen 28. huhtikuuta 2006 kello 13.02 (UTC)

Ei. Vitsailua olikin jokin muu. -tKahkonen 1. toukokuuta 2006 kello 10.10 (UTC)

Toistaiseksi kirjasarjan hahmoista vain Percy Weasley on suorittanut S.U.P.E.R.:in. Oppilaiden kokeita arvioidaan kuuden arvosanan asteikolla, jossa paras on Upea ja huonoin Peikko.

Potter-fanina voisin huomauttaa, että myös mm. Bill ja Charlie ovat suorittaneet S.U.P.E.R.:it, Percy on ollut ainut 'hieman tärkeämpi' hehkilö, joka on suorittanut, (ja jonka suoritus on mainittu) S.U.P.E.R.:it kirjasarjan tapahtumien aikana. Laîche 13. joulukuuta 2006 kello 15.25 (UTC)

Voisiko Tylypahkasta sanoa jotain sellaista, mikä ei spoilaisi? Lähes jokaisessa kohdassa kerrotaan jotakin spoilaavaa nyt. Knave 1. huhtikuuta 2007 kello 15.39 (UTC)

Artikkelissa lukee, että Tylypahkaan saa ottaa kissan, sammakon, rotan tai pöllön. Minä Potter-fanina kyllä olen lukenut kirjoista, että Ronin rotta Kutka on Tylypahkassa erityisluvalla. Laturi Tapio 30. kesäkuuta 2010 kello 15.47 (EEST)

Artikkelissa myös mainitaan, että opettajat matkustavat Tylypahkaan muilla keinoin kuin junalla. Eikös Remus Lupin tullut kolmannessa kirjassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa samassa vaunuosastossa? Lisäksi artikkelin mukaan Harry on ollut kirjojen aikana 10 junassa. Harry on kyllä monta kertaa joululomilla ja pääsiäislomilla ollut junassa kirjojen aikana. Laturi Tapio 6. elokuuta 2011 kello 18.23 (EEST)