Keskustelu:Työnohjaus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marraskuu 2007

- Huomasin että työnohjaus -entryöä ei vielä ole Suomen Wikipediassa, jotten tein sellaisen itselleni laatiman määrittelyn perusteella. Tällä hetkellä teksti on siis hyvin epätäydellinen, ja toimii lähinnä pohjana ja inspiraationa muokkaajille ja täydentäjille.

Vesa Salmi, työnohjaaja
www.vesasalmi.net
Kommentin jätti Vesasalmi (keskustelu – muokkaukset).

Määritelmän voisi varmaankin rakentaa artikkelissa jo nyt esitettyjen näkökulmien yhdistelmänä, jos työnohjaus tuntuu pakenevan yhden näkökulman määritelmää. Artikkelista erottuu selvästi näkökulmat: työnohjaus terapiana, työnohjaus konsultaationa ja työnohjaus koulutuksena. Koska suomenkielistä kirjallisuutta on, on jokseenkin mahdotonta, ettei määritelmää ole. Sitä ei tulekaan Wikipedian kyseessä ollen lähteä itse keksimään, vaan mieluummin yhdistellen poimia kirjallisuudesta. Artikkeli paranee ja määritelmäkin löytyy, kun kirjallisuuteen aletaan viitata.--Juha Kämäräinen (keskustelu) 23. kesäkuuta 2012 kello 15.01 (EEST)

Minä viilasin artikkelia hiukan, aiemmassa versiossa oli työnohjausta enemmän tietoa terapiasta, konsultaatiosta ja koulutuksesta, joita työnohjaus ei siis ole. Kirjoitin määritelmän, joka vastaa aika lailla sitä, miten Suomen työnohjaajat ry. työnohjauksen määrittelee. Poistin myös kirjallisuusluettelosta yhden teoksen, joka ei ole ilmestynyt. ---- Jaakko Heinimäki