Keskustelu:Tuurin rautatieasema

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Milla perusteella tämä on seisake? Lipunmyyntiä ja muuta asiakaspalvelua ei toki ole, mutta asemarakennus ja muut rautatieliikennettä varten pystytetyt rakennelmat ovat samanlaiset kuin muillakin rataosan asemilla. --Hippophaë 20. elokuuta 2006 kello 20.06 (UTC)

Seisake se näyttää olevan ainakin ratapihakaaviosta katsottuna. Varsinaista ratapihaa ei ole muutamaa pistoraidetta, eikä mitään muutakaan liikenteenhoidon vaatimaa laitteistoa. Onhan Suomessa toki muitakin seisakkeita, joilla on "täysiverinen" asemarakennus. Lisäys: nimitys seisake sitä paitsi kuvaa parhaiten liikennepaikan tämänhetkistä käyttötarkoitusta. --Tve4 20. elokuuta 2006 kello 20.10 (UTC)
Seisake-nimitys ei tee oikeutta näin merkittävälle asemaympäristölle: http://www.tuurinasema.fi/Asemakesa.jpg. Varsinainen seisake on asemarakennuksesta parin askelen päässä Alavuden suuntaan, johon rakennettiin katos ja laituri joskus 90-luvulla. --Hippophaë 20. elokuuta 2006 kello 20.26 (UTC)
Vapaasti muokattavissa toki, mutta itse olen siitä kuullut puhuttavan viime aikoina ainoastaan seisakkeena. :-) --Tve4 20. elokuuta 2006 kello 20.27 (UTC)
Kyllä tämä nykyään on seisake, pysähdyspaikkaa tosiaan siirrettiin joskus muinoin muutama sata metriä alavuden suuntaan eli juna ei enää pysähdy asemarakennuksen eteen vaan omalle lyhyelle seisakkeelle. Vanha asemarakennus taitaa olla nykyään vuokrattu muuhun käyttöön. --Anr 22. elokuuta 2006 kello 16.36 (UTC)

RHK:n mukaan Tuuri sijaitsee Alavudella. --pjh 7. syyskuuta 2008 kello 22.41 (EEST)[vastaa]