Keskustelu:Tupla tai kuitti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Keskustelu"[muokkaa wikitekstiä]

Onkohan yksi iltalehden reilu sata viestiä sisältävä keskusteluaihe sellainen asia mikä kannattaa noteerata tietosanakirjassa? --Harriv 5. toukokuuta 2008 kello 11.51 (UTC)

  • No ei. --Siliamaav 5. toukokuuta 2008 kello 11.51 (UTC)
  • Kyllä. -- Mietin tätä ennen alustuksen kirjoittamista roexae. Nähdäkseni mainitut ensimmäisen tuotantokauden keskustelua herättäneet ja uutisoidut tapaukset, ovat merkittävä tieto, kun käsittelemme ohjelman nykyistä versiota. Kommentin jätti Roexae (keskustelu – muokkaukset).
Ei jokainen uutinen tv-sarjasta ole kuitenkaan tietosanakirjaan kuuluvaa. Osaatko perustella mikä näissä tapauksessa nostaa merkityksen? --Harriv 5. toukokuuta 2008 kello 12.42 (UTC)

Tuo toinenkin ”skandaali” kyllä tapahtui, mutta oli tuossa kerrottu täysin ympäripyöreästi. Kaivettakoon kyseinen uutinen jostain Ilta-Sanomista esille, jos siitä halutaan kertoa. --Louhikärmes 5. toukokuuta 2008 kello 12.49 (UTC)

Muutin nyt skandaalin sanaksi kritiikki, kun en parempaakaan keksinyt. Mielestäni skandaalit ovat kuitenkin vähän rajumpia juttuja kuin nämä tietokilpailumokat. --albval 5. toukokuuta 2008 kello 19.10 (UTC)

Artikkeli on kyllä pahasti vääristynyt kun suurin osa käsittelee muutaman jakson verran lähetettyä uutta lämmitystä versus legendaarinen instituutio nimeltään Tupla tai kuitti. --TBone 21. toukokuuta 2011 kello 16.54 (EEST)[vastaa]

muistikuvaputki[muokkaa wikitekstiä]

Mustavalkoisena 1980 asti ja 1983 lähtien väreissä, en ihan muista vuosilukua, jotain sillä paikkeilla. Hämärästi muistan viimeisestä mustavalkoisesta jaksosta, jossa ohjelman päätyttyä juontaja Kirsti sanoi "tämä on vihoviimeinen Tupla tai kuitti, näkemiin". Kuitenkin ohjelma jatkui, jolloin tuli sitten väreissä.  –Kommentin jätti 94.22.43.50 (keskustelu)

Nyt löysin IMBd:stä, sieltä löytyy vuosiluvut ym...