Keskustelu:Tuotteen elinkaaren hallinta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuotteen elinkaaren hallinta viittaa ja liittyy sen tuoteoikeudet hallitsevan toimijan toimiin. Tuotteen elinjakso taas kattaa tuotteen käyttäjän tarpeen ilmenemisen ja tuotteen alkuperäistä tarvetta vastaavasta käytöstä poistamisen välisen ajan.Kommentin jätti 217.140.178.123 (keskustelu – muokkaukset).

Tämä artikkeli painottaa liikaa ohjelmistoja. Tuotteen elinkaaren suunnittelun ja hallinnan tarkoituksena on katsoa koko tuotteen elinkaari sen käytöstä poistamiseen ja kierrätykseen saakka. Koneensuunnittelussa otetaan huomioon sen kierrätettävyys. Käyttäjä ohjeistetaan ei vain käyttöönottoa vaan myös koneen käytöstä poistoa varten. Koneen suunnittelunaikana syntyneen tiedonhallinta on tärkeä osa elinkaaren hallinnasta ja osin pakollistakin CE-säädösten vuoksi, mutta ei pääasia. Vilkapi (keskustelu) 21. huhtikuuta 2014 kello 09.33 (EEST)

Tuotelinkit[muokkaa wikitekstiä]

Ohjelmistotoimittajien lista alkaa näköjään laajeta jälleenmyyjiin. Pitäisikö poistaa kokonaan vai rajata edes valmistajiin.--Opa1974 16. marraskuuta 2009 kello 10.31 (EET)

Otin pois koko linkkilistan, Käyttäjä:Riisipuuro maininnut myös asiasta yhteenvedossaan tammikuussa 2010. Koko lista oli pelkkiä ulkoisia linkkejä jotka siksi eivät edes kuulu wikipediaan.--Opa 25. lokakuuta 2010 kello 18.34 (EEST)