Keskustelu:Tuottavuusmalli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli keskittyy ilmeisesti lähinnä liiketalouden tuottavuuden mittaamiseen. Minusta tuo lopussa oleva kansantalouden tuottavuuden mittaus aggregointi yms. ongelmineen sopisi paremmin Tuottavuus-artikkeliin vaikka joku ne sieltä poistikin. --jkv 12. marraskuuta 2007 kello 15.06 (UTC)

Olen kyllä samaa mieltä, mutta...Liiketalouden mallien data eli mittausaineisto on niin tarkkaa, että tarkat mallit ovat siellä syntyneet. Niiden avulla voidaan sitten tarkastella ratkaisuja, joita kansanatalouden tasolla on jouduttu tekemään lähinnä epätarkemmasta mittausainoistosta johtuen.
Ehkä kuitenkin mallivertailut vaativat niin paljon enemmän perehtyneisyytä ja erikoiskiinnostusta aiheeseen, että voivat olla erillään tuottavuuden pääartikkelista. Näin ainakin nyt tuntuu. Kiitos hyvästä ehodtuksestaSepsaar 12. marraskuuta 2007 kello 17.39 (UTC)
Yleensä tavoitteena on ollut siirtää pääartikkelista asiaa kun sisältö muuttuu epätasapainoiseksi eli jotain osa-aluetta on käsitelty kokonaisuuteen nähden huomattavan yksityiskohtaiseksi. Joten oma artikkeli oli varmaan hyvä vaihtoehto. --jkv 12. marraskuuta 2007 kello 17.48 (UTC)