Keskustelu:Tuomas Enbuske

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Toimittaja vai juontaja[muokkaa wikitekstiä]

Voisi tarkentaa, koska toimittaja on kovin yleisluontoinen .. vaikkapa puheohjelmien/keskusteluohjelmien juontaja. Toimittaja kasittaakseni toimittaa, kayttaa materiaalia ja tuottaa ulos materiaalin pohjalta tuotoksen mediaan. Keskusteluohjelmien juontaja lahinna raskalaisin viivoin agendan ja antaa ihmisten tuottaa sisallon ohjelmaan keskustelun kautta.

Palautin vähän aikaisempaa muotoilua, josta juontajuus kävi paremmin ilmi. Määritelmälauseessa voidaan mielestäni käyttää toimittaja-sanaa, koska varmaan hän on tavallisenakin toimittajana ollut. Tuossa Avun jutussakin ilmoitetaan ammatiksi toimittaja. --Tsemii 19. toukokuuta 2007 kello 22.40 (UTC)

Tämä lähde on aika epämääräinen: "Maija Alftan Helsingin Sanomien kulttuurisivuilla 14. tammikuuta 2007". Onko kyseessä mielipidekirjoitus, haastattelu vai kenties kolumni? Mikä on sen otsikko? Perustuuko tieto haastatteluun? Nikke 20. toukokuuta 2007 kello 08.07 (UTC)

Ajattelin, että otsikon (”Hymypoika kurkisti yli kielimuurin”) ilmoittaminen olisi hieman harhaanjohtavaa, koska jutussa haastatellaan Peter Nymania. Itse asia menee ehkä trivian puolelle, mutta aika usein se tulee vastaan. Toimittaja Alftankin käyttää sanaa ”tietysti”: ”Äärimmäinen esimerkki on tietysti oululainen Tuomas Enbuske, joka jo teini-ikäisenä päätti tulla suomenruotsalaiseksi.” --Tsemii 20. toukokuuta 2007 kello 22.50 (UTC)

No, väite että kyseinen henkilö tekisi juttuja, jotka ovat yleisen käsityksen mukaisia mutta sen vastaisia herättää kysymyksen? Jos aihe on sitä tukeva ja hän yhtyy siihen niin?  –Kommentin jätti Soldia (keskustelu – muokkaukset)